Чалга певица стана учителка

Първата чалга певица, която се е снимала в еротичното списание Плейбой направи невероятен обрат в живота си и стана… учителка.

Ина, която всички все още помнят с емблематичния й хит “Зелено” отпреди 20 години, влиза в съвсем различен коловоз, освен това тя е и отдавна отвъд светлините на прожекторите.

Изпълнителката, която от време на време взима участия в различни ретро партита, е заобиколена по цял ден от деца, защото работи в голяма столична детска градина. И споделя, че се чувства прекрасно с толкова много положителна енергия около себе си.

“На тези участия идват предимно млади хора и учудващо за мен е , че знаят и се забавляват на песни създадени преди 15-20 години. Това ме радва и си казвам: “Значи си е струвало”, споделя певицата, която е майка на две деца. И добавя:

“Смятам, че всичко е до време и човек трябва да е реалист. Аз дълги години съм извън сцената и не знам едно евентуално завръщане дали би било ефективно. Има толкова млади колеги, нека им даден път”.

Днес Ина има стабилно семейство – любящ мъж и две момчета, които не са наследили нейния музикален талант, но са меломани. Тя няма болни амбиции за тяхното бъдеще, но иска да ги възпита да станат добри хора.

Източник: show.blitz

Следвайте ни в социалните медии