Цветан Цветанов: Хората ни не са повлияни от “Апартаментгейт”

Хората ни по места не са повлияни от “апартаментгейт” и са много мотивирани. Оценката си ще дадат на местните избори. Това заяви зам.-председателят и ръководител на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

,,Пожелавам успех на всички, които участват на тези избори. Нека да имаме една истинска и европейска кампания. Нека да покажем какви са възможностите за България, когато избират 17 евродепутати в ЕП. Аз съм сигурен, че политическа партия ГЕРБ ще постигне победа. Нека всички да защитават националните интереси. Надявам се да намерим общи теми, по които можем да консолидираме всички 17 евродепутати, независимо кой от кое политическо семейство е”, заяви Цветанов в ефира на Канал 3.

,,Всичко ще зависи от 26-и май. Ние залагаме на почтената кампания, затова и нашите срещи с нашите структури започнаха. Нашите кандидати за евродепутати ще направят всичко възможно да направят срещи и с хора по определени браншове и бизнеси, които имат пряко отношение с това да се защитават техните интереси в Европейския парламент и Европейската комисия. Надявам се, че всички 17 евродепутати ще припознаят някой от приоритетите на държавата, за да бъдем консолидирани и заедно,” допълни Цветанов.

Следвайте ни в социалните медии