Хороскоп за 8 октомври

Овен

Време е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира се, не сами! Вселената ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от желание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.

Телец

През този ден звездите препоръчват, да направите неголям подарък на своя любим човек. Просто така, без повод. Той трябва да бъде малък, изящен и с нищо не задължаващ. На практика за вашата половинка ще бъде най-важно вашето внимание.

Близнаци

Днес за себе си ще откриете някаква истина, която отдавна се счита очевидна и разбираема за всички. Вашият любим човек ще се радва на това откритие заедно с вас, а даже и повече от вас. Постарайте се да запомните онова, което ще разберете през този ден, защото в бъдеще ще ви потрябва.

Рак

През този ден ви очаква радостна среща с ваш отдавнашен поклонник, когото не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, ако трябва да се разчита на вашата воля, да не бихте го видели още толкова години, но съдбата въобще не се съобразява с вас.

Затова, макар и да ви е съвсем неприятно да видите това лице, съберете търпение и се усмихнете. В края на краищата всичко това не е за дълго.

Лъв

Днешният ден не много подходящ за романтика, срещи и разговори с любимия човек. Като цяло няма да можете напълно да се разбирате един друг, а поведението и думите на своя любим човек ще разбирате неправилно. Отделни фрази може да ви поставят в задънена улица.

За да не се нагнетява атмосферата и да не се развалят отношенията, днес е за предпочитане да се заемете със своето усъвършенстване. Може да четете книги по психология, да си изясните своите слаби места и да работите върху тях.

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси.

Възможно е по това време да ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изключено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.

Везни

Ако има човек, способен да ощастливи цяла стая, пълна с хора, това сте вие. В състояние сте да повдигнете на конференция с хиляди участници тема, която незабавно да обидни всички с дух на приятелство до толкова, че никой от тях няма и да може да си спомни, кога за последен път е усещал нещо подобно.

Това е дарба, а днес ще ви се наложи да се възползвате от нея. Просто почакайте и погледайте, как вашата способност ще накара определена ситуация да приеме съвсем друг обрат.

Скорпион

За много Скорпиони през този ден ще бъде свързан с мислено и емоционално завръщане в миналото. Представителите на знака ще разберат, колко голям интерес (както и преди) представляват отдавнашните събития и хора, отношенията, с които преди много време са били прекъснати.

Ако по-рано са искали да си отмъстят за някаква обида, сега по-скоро ще се опитват да загладят своята вина или да покажат, че са се променили в положителна посока. От чувствата, които са доста противоречиви и не винаги са понятни и за самите вас, за съжаление здравият разум не може да ви защитава.
Затова денят ще донесе силни, но неоправдани преживявания, и грешки, които няма да е лесно да се поправят.

Стрелец

През днешния ден ще бъде трудно да проявявате свободно чувствата си, както и да развивате природните си творчески дадености. ваша основна задача ще бъде не покоряването на нови върхове, а потвърждаването на вече направена заявка.
Звездите твърдят че победа ( или друг положителен резултат) е възможна, но за целта ще трябва да се преодоляват препятствия. Полученият резултат може да се окаже видимо по-нисък от очакванията.

За да не останете на загуба, не пилейте вниманието си за дреболии и се концентрирате на главното, като веднага правилно организирайте интересуващите ви проекти.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бързайте и ще видите, че скоро ще ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

Нещо е на път да се случи, и вие отлично знаете това. Възможно е, да е крайно време, за да определите среща на човека, по който от доста отдавна въздишате и да си изясните, дали и двамата сте готови, да изведете отношенията си на ново ниво.

Последното, направено от вас предложение е напълно възможно да бъде прието. Или да е била получена и одобрена вашата кандидатура. Убедете се, че сте готови за голяма изненада в живота си. Не поемайте твърде много задължения, тъй като много скоро няма да сте господари на собственото си време….

Риби

Денят ще се подрежда не съвсем така, както сте очаквали и ще се наложи да правите промени в плановете, които сте си направили. Бъдете готови да импровизирате! Именно от това, до колко бързо сте в състояние да се ориентирате в ситуацията, ще зависят резултатите през този ден.

От стари приятели може да получите доста ценна информация. Роднините може да ви сервират сюрпризи, които, за съжаление, няма да са от най-приятните.

За щастие не става дума за някакви действително сериозни проблеми, а на дребните недоразумения ще реагирате така, както се полага – с хумор, но без излишни преживявания.

Следвайте ни в социалните медии