Хороскоп за 29 октомври

Овен

Този вторник е добър ден за предприемане на умерен риск. Потърсете някой, който ще ви вдъхне повече кураж и ще ви окаже подкрепа.

Телец

Днес не забравяйте важните неща за деня. Случайно събитие може да измести фокуса от основните ви задължения.

Близнаци

Днес не трябва да ви е страх от промени. През изпитанията успешно преминават онези, които честно признават грешките си

Рак

Това, което може да ви спре по пътя към успеха е непостоянството. Упоритата работа и дисциплината ще ви помогнат да излезете на върха.

Лъв

Този вторник не си позволявайте внезапни избухвания и обвинения към партньора ви. Бъдете търпеливи и толерантни към него.

Дева

Този вторник, ако сте семейни ограничете притока на гости у дома ви. Прекаленото присъствие на външни хора може да доведе до конфликти.

Везни

Този вторник помислете как може да намалите обема на задълженията ви. Може би ако се откажете от идеята да сте перфектни няма да загубите много.

Скорпион

Днес не поставяйте капан никому. Възможно е сами да паднете в него. От степента на вашата честност ще зависи изхода от играта.

Стрелец

Лоялността ви днес ще бъде оценена високо. Важно е да си дадете сметка, че ще можете да я поддържате и в бъдеще.

Козирог

Този вторник не се вторачвайте в проблемите. Погледът към красивите неща или онези, които престоят за довършване ще осмислят деня ви.

Водолей

Днес не си позволявайте да повишавате тон и да влизате в интриги. Точно сега трябва да сте максимално дипломатични и добронамерени, каквото и да ви коства това.

Риби

Този вторник не бъдете прекалено подозрителни. Играйте по правилата, за да е чиста съвестта ви. Вечерта намерете време да научите нещо ново.

Следвайте ни в социалните медии