Хороскоп за 27 септември

Овен

Днес не позволявайте на нищо да ви отчайва. Колкото и сигурни да сте в ситуацията само за момент всичко може да се промени.

Телец

Това е ден, в който не може да си позволите закъснения и отлагания. Спазвайте правилата и бъдете коректни към всичко и всички.

Близнаци

Днес към вас ще се върне добро, което сте направили преди време. Не му мислете много, а приемете полагащото ви се.

Рак

Времето ще покаже дали сте прави или не. Сега е важно да действате според вътрешните си убеждения, а не заради някого. В този живот нямаме прекалено много време да бъдем себе си.

Лъв

Този петък ще е добър, заради бележките, които сте си взели от предния ден. Наистина е важно да сте си взели поука. Нямате право на повторение на същите грешки.

Дева

Това, което сте решили и това, което ще направите, както винаги, са две различни неща. Опитайте се поне да мислите за последиците и да се щадите.

Везни

Денят е предназначен за нови знания и опит. Бъдете отворени към всяка информация, която се изпречи на пътя ви. Допълнете събитията с нова книга.

Скорпион

Днес ви е писано да ви върви във всичко, което пожелаете. Единствената уловка е много добре да си дадете сметка какво точно си пожелавате и дали желанията ви ще са същите в скоро време.

Стрелец

Днес някой ще ви направи подарък. Може би няма да е това, което сте очаквали, но човекът това има да ви даде. Не забравяйте, че няма как някой да е наш огледален образ.

Козирог

Този ден ще ви даде възможност да покажете уменията си. Не жалете сили. Резултатът ще е повече от очакван, а наградата още по-голяма.

Водолей

Денят ще ви наложи да контактувате с много хора. От вас ще се изисква не само търпение, но и умението да чуете какво ви се казва. По-късно ще се наложи да повторите нечии думи.

Риби

Денят ще е благосклонен към вас. От вас се иска само да сте искрени. Това е достатъчно, за да ви е лесно да положите необходимите усилия и да преодолеете поредното препятствие.

Следвайте ни в социалните медии