Хороскоп за 23 януари 2020г.

ОВЕН

В четвъртък Овните ще предизвикат разговори или ще бъдат въвлечени в оживен спор с роднини на тема финанси, вероятно свързан с наследство и някои неизяснени обстоятелства. Денят не е особено приятен от служебно естество, при повечето съществуват някакви промени или реорганизации, които ще им създадат трудности.

ТЕЛЕЦ

Вашите находчивост и изобретателност могат да ви бъдат много полезни днес. Четвъртък се характеризира с нови идеи и засилена интуиция при представителите на Телец. Разчитайте на нея в избора на правно решение в трудните ситуации.

БЛИЗНАЦИ

Днес Близнаците са силно енергетизирани и с желание да се справят категорично с всички задачи за деня. Но не всичко зависи от вас и някои непредвидени обстоятелства ще объркат доста плановете ви. Труден е служебният ден, не е подходящо да се насилвате.

РАК

Любовта към близки и приятели ще бъде ярко изразена в четвъртък. Раците са известни с безпогрешната си интуиция и днес, позовавайки се на нея, дори с цената на разочарования в някои моменти, вие ще намерите най-добрия подход към околните и оптималния вариант за разрешаване на проблемите.

ЛЪВ

Четвъртък е силен за представителките на Лъв. Дамите ще бъдат особено полезни с действията си, тъй като реагират уместно и навреме. Неприятностите на работното място могат да се коментират с колеги и шефове, докато не се уточнят задълженията и правата ви.

ДЕВА

Девите са доста объркани днес. Денят е труден по отношение на финанси и контакти и при повечето от вас работата няма да спори. Съществуват притеснения за близък човек, като някои ще се чувстват безпомощни и дисбалансирани. Не се отчайвайте, това е временно състояние. Професионално сте много активни и работният ден ще премине успешно.

ВЕЗНИ

Въпреки че давате вид на неангажирани и затворени в себе си, в четвъртък вие сте много действени и с творчески заряд. Проблемът с парите няма да ви се удаде да разрешите днес, но при повече икономичност ще се справите по най-благоприятния начин за вас.

СКОРПИОН

Спокоен е този ден и сполучлив за Скорпионите, ако се отдадете в помощ на другите. Дори и самите вие да сте затруднени, вашата отзивчивост ще бъде запомнена и по-късно реванширана. Денят е добър за бизнесмените, които могат да разчитат на лоялност и полезни действия от страна на съдружници и партньори, но само ако избягват конфликтите.

СТРЕЛЕЦ

Повечето от Стрелците ще се възползват от даденостите на четвъртък в стремежа си да задоволят интересите си. Проблематични се оказват финансите, което не означава, че са изключени, а по-скоро неотговарящи на очакванията ви. Има вероятност да бъдете огорчени от близки хора. Проявете разумна пасивност и се съобразете с това “обръщане” на ситуацията. Хората казват “Всяко зло, за добро”.

КОЗИРОГ

Четвъртък е труден за Козирозите. Трудностите ви са зависими от настроението и състоянието ви. Причина за това са домашни проблеми с партньора, които рефлектират върху психиката ви и служебната изява. Вероятно сами ще парализирате действията си, а на работното място може да предизвикате големи неприятности поради вашата разсеяност. Съберете мислите си и довършете задачите си.

ВОДОЛЕЙ

Много печеливш е четвъртък за Водолеите и носи голям шанс за разрешаване на част от проблемите им, с които са характерни домашно-роднинските спорове, които едва ли ще допринесат някаква полза за вас. Все пак имате човек в дома си, който много ви обича и ви прощава всяка грешна постъпка или дума. Доста активизирани сте за делова изява и можете да бъдете много полезни в действията си.

РИБИ

Прекрасен ден за Рибите. Голям късмет и шанс имате днес за разрешаване на проблемите. Можете да предизвикате специален финансов разговор, в който да оспорвате заслугите и да настоявате за правата си. Благоприятно е, ако се случи в службата, където шефовете ви ще се съобразят с мнението ви. Възможен е спор за наследство с роднини. Изслушайте доводите им и тогава реагирайте.

Следвайте ни в социалните медии