Хороскоп за 20 ноември

Овен

Kaрате се едва ли не с всички, в които разговаряте, макар че не искате да се случи нищо подобно. Забележките Ви са язвителни, шегите – обидни, а въпросите – нетактични. Освен това неутолимата жажда за общуване Ви тласка към нови контакти, така че денят буквално ще се състои от големи и малки конфликти, пререкания и недоразумения. Имате нужда от поне няколко часа, които да прекарате насаме със себе си, за да разберете даже не какво става, а просто да се отдалечите от другите хора и да свалите товара за чуждите негативни емоции. Разходка в парка около обяд може да стане отлично лекарство от много неприятности.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

Ако заобикалящият Ви свят днес прекалено много Ви дразни, намерете тихо уединено място, където ще можете поне за малко да бъдете на спокойствие. Никой няма да пострада, ако за кратко излезете от играта. Освен това, нужно е да посветите някакво време на размисли. Ако за известно време останете насаме със своите мисли, колкото и неуместна да Ви изглеждат , това ще Ви зареди с небивала енергия. Не е нужно окончателно да се превръщате в отшелник – достатъчно ще бъде само за известно време да изключите телефона и да се заемете с книгата, която така дълго не сте успявали да дочетете.

Рак

Денят е благоприятен за това, да си представите промените във Вашата работа. Ако си представите как виждате своето идеално работно място , запишете го и се опитайте да го реализирате като план. Прекалена активност днес не е нужна, защото има голяна вероятност тези действия да Ви отнемат много сили, а да не донесат конкретен резултат, ако предварително не планирате всичко до най-дребния детайл.

Лъв

Днес ще успеете да решите наведнъж няколко важни проблеми, ако повярвате в себе си и не започнете да губите времето си за незначителни неща. Съсредоточете се на най-главното и ще бъдете осенени от блестящи идеи. Възможна е среща с отдавнашни познати, с хора, с които са Ви свързвали много близки отношения, а общуването ще бъде наистина приятно. Не са изключени интересни известия отдалече. Това е хубав ден за покупки и решаване на битови въпроси, но пътуванията е по-добре да отложите за по-подходящо време.

Дева

Дошло е време да си дадете сметка за това, какво сте направили правилно, и какво – не. Признайте си своите грешки и разберете, че още не е късно, за да ги оправите и да минимизирате загубите. Взимайте решенията самостоятелно, даже от това да има опасност да си спечелите неодобрението на околните. Ще постигнете много, само ако не се съмнявате в собствените си сили и възможности. За съжаление ще се наложи да общувате не само с интересни и приятни хора, но и с много несимпатични типове. Запасете се с търпение – то днес ще Ви е много, много нужно.

Везни

Постарайте се днес да избегнете натрупването на несвършена работа. Неочаквано повикване от началството може да попречи за осъществяване на личните Ви планове. В семейните отношения може да правите всичко, което Ви се прииска. Най-важното е, да не допускате глупави грешки. Планирайте съвместен отдих, защото отдавна е трябвало да направите това. Внимателно проверете състоянието на своите финанси, а това се отнася и до въпросите за ползване на кредит. Препоръката на звездите е, въобще да се въздържите да го взимате, а да изчакате по-добро време. Има вероятност да получите скъп подарък.

Скорпион

Днес няма никаква нужда да се намесвате в живота на хората, които Ви заобикалят, макар че много ще Ви се иска да го направите. У Вас кипи силно желание да вземете участие във всичко, което става, а това открива пред Вас множество нови удивителни възможности. Може би имате проблем само със смелостта? Защо се страхувате, че никой няма да поиска да Ви вземе в своя отбор? Напротив, всички биха искали да вземете по-активно участие в това, което става. Оставете своя следа в заобикалящия Ви свят!

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпроси, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голямо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Неочаквано известие ще Ви накара да се откажете от своите планове. Старайте се да проявявате мъдрост и издръжливост, като се доверявате на интуицията си, и не се страхувайте, да отстоявате своите интереси. Вашият бизнес-нюх ще бъде оценен по достойнство. Очаквайте предложение да се заемете с нова работа или с неочакван проект. Днес ще успеете да решите важни семейни въпроси, както и да създадете благоприятни условия за по-нататъшно развитие на отношенията, играещи важна роля в живота Ви. Погрижете се, в дома Ви да е приятно и уютно. Дреболиите, нарушаващи битовата Ви хармония, могат силно да Ви дразнят.

Водолей

Крайно време трябва да се вгледате в някои стари и ненужни привички, които все още имате. И какво възнамерявате да правите? И защо правите всичко това? Защо не се опитате да направите? Не се осъждайте, защото не можете да се преродите за една нощ. Привичките се променят с времето , а и много често ни даряват с усещане за измамен комфорт. Но това не е основание, да не се опитвате да се промените.

Риби

Днес ще Ви се иска, да си поиграете на милионер. Ще пръскате пари на ляво и на дясно, изпълнявайки всеки каприз на своята половинка. Тя, разбира се, ще бъде много, много щастлива. Постарайте се да не се увличате: утре и настроението може да се промени, и парите да свършат. А изискванията на любимия човек в резултат на днешното глезене, може значително да нараснат.

Следвайте ни в социалните медии