Хороскоп за 18 октомври

ОВЕН

Днес сте спокойни и ще успеете да възвърнете увереността си във вашите възможности на работното място. Вие сте господарите на положението и трудно могат да попречат на работата ви. Не рискувайте. Денят не позволява подписване на договори. Не рискувайте, дори и ако сложите друга дата. Не изяснявайте отношенията с любимите си хора, защото ще сте причина за разправия, която ще ви нарани. Трудно ще намерите отново пътя към сърцата им. Вечерта ще се лишите от сексуални наслади, заради нежелание да премълчавате.

ТЕЛЕЦ

Бъдете сдържани и не се поддавайте на примамливи делови предложения, обещаващи ви бърза печалба. Не се знае какво и как ще плащате след това. Общувате без желание. При провеждане на делови разговори е естествено да не постигнете желаните резултати. Не рискувайте с необмислени начинания. Несемейните жени да очакват предложение за брак. Ако са сигурни в чувствата си и в тези на партньора си, денят е идеален за годеж. Сексът ще ви зареди с добро настроение, ако не изпитвате ревност, която блокира желанието ви за интимност.

БЛИЗНАЦИ

Прекалената ви емоционалност и чувствителност към всичко може да ви навреди в този ден, защото ви пречи да гледате реално на случващото се. Бъдете готови за сблъсък с конкурентите си на работното място. Деловите срещи ще ви донесат подкрепа и удовлетворение. Днес ви е трудно да разрешите сами сериозните професионални проблеми, с които са ви натоварили. Силните емоции, заради интрига предизвикала ревността ви, ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии.

РАК

Имате възможност да осъществите нови делови запознанства, които ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни личности. Може да не ви е необходима сега, но е добре да знаете, че я получавате. Не се впечатлявайте от трудностите на работното място, защото са без значение и не заслужават вниманието ви. Личният ви живот е свързан с известни разочарования. Въпреки това възможността да го хармонизирате и да се радвате на взаимност в чувствата е изцяло във ваши ръце. Не се лишавайте от романтичните мигове и мечтания секс.

ЛЪВ

Днес сте емоционално нестабилни, защото сте изцяло във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден, защото ще се преуморите и след това дълго ще се възстановявате. С упорството си на работното място ще изнервите обстановката и ще се провалите. Не пътувайте. Отдайте се на почивка, която ще ви зареди със сили, особено ако сте с любимия си. Ако изпитвате желание да се отдадете на сексуални изживявания, не се колебайте. Ще се почувствате ободрени.

ДЕВА

Ще се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. На работното място не давайте знак, че знаете какви интриги са се опитали да създадат помежду си, защото не ви засягат. Използвайте възможността за нови запознанства и обмислете пътувания извън страната, които разкриват пред вас нови хоризонти, получавате висока оценка и уважение. Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. Не ви съветвам да се отдавате на секс, ако вече сте достигнали фазата на неистовата омраза. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

ВЕЗНИ

Днес от сутринта сте с лошо настроение, причинено от обида, която е причина да сте с наранено его и занижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни. Задълбочаването в задачите на работното място и умението ви да разпределите правилно времето си, ще ви донесат успех. Не допускайте проблеми в семейството си. Любовта на интимния ви партньор със сигурност ще ви зареди с нови сили. Не пренебрегвайте сексуалните изживявания, заради липсата на хармония в отношенията ви.

СКОРПИОН

Ще имате успехи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с инвестиции или участие в хазартни игри. Предпазвайте се от кражби на имущество, а също и от финансови загуби. Обадете се на ваши съседи да нагледат дома ви, ако пътувате за по-дълго време. Личните ви отношения са проблемни. Изяснете недоразуменията. Семейни проблеми могат да съсипят намерението ви да сте си у дома и с любимите си хора. Вечерта се отдайте на сексуални изживявания, които ще ви разтоварят от напрежението.

СТРЕЛЕЦ

Предстои ви неблагоприятен ден, заради опити да ви провокират, а вашето противопоставяне, което е естествено, създава и конфликти. Не е изключено да изяснявате отношенията си с хората от вашето делово обкръжение. Не пътувайте. Възможен е сблъсък с грубост, заради нечии некоректни отношения. Въздържайте се от натоварване с чужда работа. Ако не сте се прибрали навреме и не сте изпълнили обещанията си за пътуване със семейството, вечерта очаквайте сцени на ревност. Сексуалните удоволствия ще ви доставят взаимна наслада.

КОЗИРОГ

Предстои ви ден, в който трябва да сте отговорни на работното си място и да се справите с трудностите сами, защото го можете. Стабилизирайте постигнатите професионални успехи. При възможност отложете важните се делови срещи. След края на работния ден си дайте заслужена почивка и въведете ред в дома си. Обмислете промените, които са задължителни в личният ви живот. Вечерта очаквайте романтична среща. Сексуалните удоволствия са ваша мечта за този ден, но се съобразете и с желанието на интимния си партньор.

ВОДОЛЕЙ

Успявате в начинанията си, дейни сте и ако не си навредите сами всичко планирано за деня се реализира според очакванията ви. Не са изключени загуби, ако забравите да бъдете предпазливи и прозорливи и проявите доверчивост към хора, които са ви мамили неведнъж. Опитайте се отложите деловите срещи. Начинанията няма да ви донесат успех. Звездите ви дават възможност да изразите любовта си и да създадете хармония в семейните отношения. Сексът ще ви зареди с добро настроение и ще ви освободи от напрежението на работното място.

РИБИ

Творческото отношение към работата ви е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви в този ден, а на вас пречи да се изявите според възможностите си, но отказвате да го осъзнаете. Обмислете и обсъдете новите си идеи. Приходите са достатъчна причина за добро настроение, което ще компенсира натрупаното напрежение. Уловете мига, защото любовта е до вас. От вас зависи да забравите самотата. Ако сте сигурни в чувствата си, не пропускайте сексуалните удоволствия с любимите си.

Следвайте ни в социалните медии