Хороскоп за 16 – 22 март 2020г.

По-важни астро-аспекти

На 16 март Меркурий преминава в знак Риби до 11 април

На 19 март Слънцето е в секстил със Сатурн – благоприятно да се решават важни въпроси и да се постигнат настоящи цели чрез търпение, внимателна подготовка и методичен подход, за дългосрочно планиране.

На 20 март Слънцето преминава в знак Овен

На 20 март Марс в съвпад с Юпитер – Този аспект стимулира амбициозността, предприемчивостта, допринася за ефективни действия в бизнеса.

На 22 март Сатурн влиза във Водолей

На 22 март Меркурий в секстил с Уран – време на иновативни идеи, неочаквани открития, прозрения, вълнуващи новини. Вероятни са неочаквани запознанства, интересни срещи, контакти с оригинални хора.

16 март, понеделник, 22 лунен ден – последна четвърт на Луната в знак Стрелец
17 март, вторник, 23 лунен ден – Намаляваща Луна в знак Козирог
18 март, сряда, 24 лунен ден – Намаляваща Луна в знак Козирог
19 март, четвъртък, 25 лунен ден – Намаляваща Луна в знак Водолей
20 март, петък, 26 лунен ден – Намаляваща Луна в знак Водолей
21 март, събота, 27 лунен ден – Намаляваща Луна в знак Водолей, Риби
22 март, неделя, 28 лунен ден – Намаляваща Луна в знак Риби

Благоприятни дати за подстригване – 18 и 21 март

„Луна без курс” – В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това е така наречената „Луна без курс” или периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо – оставете го така, както е, докато Луната не влезе в следващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо важно.

16.03. 11:35 – 16.03. 18:26
19.03. 02:49 – 19.03. 03:17
20.03. 11:01 – 21.03. 14:34

Овен

Овенът ще се сблъска с неблагоприятен период. В началото на седмицата е малко вероятно проблемите да бъдат напълно избегнати, но едва ли ще бъдат непреодолими. Промяната в енергиите ще накара мнозина да се чувстват несигурни, особено в комуникацията с другите. Възможно е да има проблеми в отношенията с приятели, партньор/ка, деца. Старайте се да обръщате по-малко внимание на дреболиите, като се съсредоточите върху наистина важните неща. Периодът ще бъде успешен за активните и целенасочени представители на знака, които не са свикнали да седят бездейно. Ще са необходими решителност и способност да се вземат решения бързо, да бъдете активни във всяка ситуация.

Благоприятни дни – 16, 19, 20
Бъдете внимателни – 17, 18

Телец

Представителите на този знак ще имат всички козове в ръцете си. Старайте се да се настроите положително. Успехът в професионалната област е напълно възможен. Вероятно няма да дойде веднага, но вие бъдете готови да проявите търпение и постоянство. Седмицата може да бъде трудна за вас, особено ако сте планирали нещо ново. Не очаквайте, другите да ви помогнат. Ще успеете да разрешите някои конфликтни въпроси. Събитията ще ви подтикнат да бъдете по-решителни и активни от обикновено. Периодът е подходящ за учене, разширяване на хоризонтите и придобиване на нещо ново. Вероятни са необичайни запознанства, срещи, които ще играят важна роля в живота ви.

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22
Бъдете внимателни – 19, 20

Близнаци

Спокойна и благоприятна седмица. Звездите съветват да се намалят разходите, да не се проявява активност в бизнес сферата, да се ограничат само до анализиране и планиране следващите стъпки. Креативните хора ще получат вдъхновение в следващите дни, ще се появят нови идеи. Бъдете активни и се опитайте да доведете до край всичко, което вече сте започнали. Дори когато наоколо цари суматоха и объркване, вие успявате да запазите самоконтрол, да не се изнервяте и да вземате правилни решения. Периодът е подходящ за размисъл и вземане на мъдри решения. През втората половина на седмицата ще се почувствате много по-свободни и независими, ще намерите много причини за радост.

Благоприятни дни – 19, 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 22

Рак

Представителите на знак Рак тази седмица ще трябва да се съобразяват с ограниченията, установени от влиянието на планетите. Спорове са вероятни в средата на периода. Чуждите грешки ви дразнят и възмущават. Трябва да се опитате да намерите общ език с другите. Преходът на Марс през партньорския ви дом, ще причини емоционален дискомфорт, възможни са изблици на гняв. При всяко взаимодействие с хората не се надхвърляйте срещу тях и не налагайте мнението си. Нежелателно е да се върви срещу общите правила, околната среда и обичайната линия на поведение. Обърнете внимание на любимите хора – те ще ви помогнат да преодолеете много трудности и неприятности.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете внимателни – 17, 18

Лъв

Началото на седмицата е благоприятно за разнообразни дейности. Можете да намерите нови съюзници, да се срещнете с хора, чиято подкрепа ще ви бъде полезна. Събитията ще ви помогнат да погледнете по-нов начин на много неща. Объркването в бизнеса, суетата, многозадачността не само ще ви отнемат сили, нерви и време, но и ще създадат нови проблеми. Препоръчително е да се отървете от прекомерната самоувереност, за да оцените трезво своите възможности. Могат да се появят нови трудности в живота, особено ако си позволите несериозно поведение. Седмицата ще бъде успешна по отношение на личните отношения.

Благоприятни дни – 16
Бъдете внимателни – 19, 20

Дева

Тази седмица Девата ще бъде склонна да гледа напред с повишено внимание и скептицизъм, което е напълно оправдано и дори полезно. Може леко да имате склонност към преувеличаване, представяйки бъдещия си живот в по-тъмна светлина. Обърнете внимание на интуицията и съветите на хората, на които имате доверие. Има шанс да се решат много проблеми. Звездите ви обещават добро развитие на събитията, при условие че проявите повече отговорност и помагате на другите. Ще се справите с трудностите, дори ако ви се струва, че нямате избор. Избягвайте да вземате прибързани решения. Не пренебрегвайте здравето.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 16, 22

Везни

През първата половина на седмицата Везните ще трябва да проявят решителност и последователност, да се вслушат в интуицията. Звездите не ви обещават големи успехи, но ще ви помогнат да решите много проблеми в комуникацията и в личния живот. Ситуацията може да не е най-благоприятната, но няма да ви плаши, няма да ви принуди да изоставите или да промените плановете си. Няма да отстъпите пред препятствията. Не поемайте много работа и не се опитвайте да се справите с всичко наведнъж. Необходимо е да обръщате повече внимание на близките, да им дарявате любов, кураж и вдъхновение.

Благоприятни дни – 16, 19, 20
Бъдете внимателни – 17, 18

Скорпион

Чака ви седмица, изпълнена с проблеми и притеснения, особено в областта на кариерата и финансите. Най-вероятно ще трябва да посрещнете непредвидени разходи. Нужно е повече предпазливост в думите и в действията. Двойното внимание ще помогне да избегнете препятствията. Съветът на звездите е с усмивка да възприемате всичко, което се случва. Имунитетът ще бъде слаб, така че започнете да го укрепвате. Ако все пак се разболеете, не прекарвайте болестта на крака! Възможно е да има събития в семейството, промени в отношенията с най-близките хора. Искреността и откритостта са важни. Опитайте се да отделите повече време на тези, които са ви особено скъпи, дори ако за това трябва да отложите изпълнението на някакви планове.

Благоприятни дни – 17, 18, 21, 22
Бъдете внимателни – 19, 20

Стрелец

Тази седмица има както своите плюсове, така и своите минуси. Предстои да свършите много неща. Всичко ще зависи от вашата активност, търпение и постоянство. Особено важни са точността, сериозността, вниманието към детайлите. Настройте се положително – така по-лесно ще постигнете целите си. Периодът отваря нови възможности, дава шанс да постигнете отдавна поставени цели или поне да се доближите до тях. Възможно е да трябва да вземете някои важни решения Втората половина на седмицата ще бъде малко по-сложна от първата. В този момент ще бъде по-трудно да избегнете разногласия и спорове.

Благоприятни дни – 19, 20, 21
Бъдете внимателни – 16, 22

Козирог

Началото на седмицата е благоприятен период, който дава шанс за постигане на успех по много въпроси. Но е важно да не губите време. Има нови задачи за решаването, на които се захващате с истински ентусиазъм. Звездите ви съветват да бъдете предпазливи. Избирайте внимателно своите съюзници. Имате нужда от хора, които всъщност споделят и подкрепят вашите идеи, а не се опитват да извлекат полза от тяхното прилагане. Можете да разберете някои важни новини. В сложни ситуации е важно да следвате обичайния модел или да мислите за алтернативни начини за решаване на проблемите. Краят на седмицата ще постави много неща на мястото им. Бъдете искрени с любимите хора: това е важно за хармоничните отношения.

Благоприятни дни – 21, 22
Бъдете внимателни – 17, 18

Водолей

Представителите на Водолей ги чакат приятни изненади под формата на разрешаване на сложна ситуация. По отношение на финансовия и личния живот, дипломацията и финият подход ще бъдат успешна стратегия. Най-добре е седмицата да започнете с прости рутинни задачи, например да се погрижите за дома, децата, партньора си и от околната среда да преминете към по-активни действия. Особено внимание трябва да обърнете на себе си: за да постигнете успех, ще ви е необходима добра физическа и емоционална форма. Старайте се да бъдете позитивни. Периодът е идеален за преосмисляне на собствения ви опит и създаване на планове за бъдещето.

Благоприятни дни – 16
Бъдете внимателни – 19, 20

Риби

Седмицата като цяло ще бъде много натоварена. Възможни са и някои събития, които ще ви отворят нови хоризонти и възможности. Трябва да разчитате на силните си страни и интуицията – те ще ви помогнат да разрешите спорна ситуация или въпрос. Втората половина на седмицата е по-спокойна. Подходяща е за възстановяване на силата, релакс. Няма да ви липсва увереност и мнозина в крайна сметка ще станат по-решителни, като по този начин ще започнат да правят промени в ежедневието си. Представителите на знака сякаш започват да се събуждат от продължителен сън, в който са останали много дълго време. Опитайте се да опростите някои неща в живота, съсредоточете се върху баланса между парите и здравето, любовта и работата.

Благоприятни дни – 17, 18
Бъдете внимателни – 16, 22

Следвайте ни в социалните медии