Хороскоп за 1 февруари 2020г.

Овен

Днес в душата ви ще кипи от противоречия. Искате да се сдържате, но едва ли ще успеете. Разчитайте повече на собствените си сили и по-малко на помощта на околните. Внимателно се отнасяйте към хората от противоположния пол.

Телец

Мобилизирайте всичките си сили, за да се справите със задачите си в действие. Имате на лице някои проблеми, но трябва вие самите да намерите начин как да ги разрешите и да не разчитате особено на чужда помощ.

Близнаци

Безсмислено е да вървите по течението, без да обръщате внимание на всевъзможни проблеми и недоразумения. Рано или късно те ще трябва да бъдат решени така или иначе. Не е желателно да харчите големи суми пари.

Рак

Днес ще бъдете практични и благоразумни. Ще усетите, че не сте в състояние да повлияете на обстоятелствата и още повече да ги промените. Придържайте се към правилото: “мълчанието е злато”.

Лъв

Би било много хубаво да посветите този ден на решаването на всякакви конкретни въпроси и проблеми. Благоприятен ден за всякакви земни дела. Може да попаднете в центъра на конфликт, а причината няма да бъдете вие, а агресивността на други.

Дева

Денят може да премине под знака на раздразнението и недоволството. Няма да се примирите с чужда намеса във вашите дела и планове. Възможно е да почувствате здравословно неразположение.

Везни

Вероятно ще бъдете провокирани от други хора, но решително да се избягва всякакво изясняване на отношенията и още повече на преки сблъсъци и кавги. Проверявайте всяка информация, която получавате.

Скорпион

Още от сутринта трябва да съставите плановете си. Колкото по-организирани и дисциплинирани бъдете, толкова по-малко влияние ще ви окажат неблагоприятните тенденции. Откажете се от спонтанни покупки.

Стрелец

Засилва се интересът ви към социалния живот. Появява се желание за общуване с хората, за установяване на нови запознанства. Но в контактите си трябва да бъдете повече предпазливи и внимателни.

Козирог

Благоприятно време за почивка, за разширяване на хоризонтите, за изготвяне на планове за бъдещето, особено ако това се прави с любим човек. Избягвайте конфликтни ситуации и влизане в спорове.

Водолей

Хубав момент да погледнете на света по нов начин. Трябва да направите също като художника, който е работил дълго време върху картината си и след това прави крачка назад, за да огледа сътвореното.

Риби

Днес някои неща ще ви се изяснят и ще придобиете съвсем друго разбиране за тях, тъй като енергията на деня ще ви избави от илюзиите и ще ви даде възможност реално да погледнете на света около себе си.

Следвайте ни в социалните медии