Хирурзи извадиха 143 пирона от стомаха на мъж (Снимки)

Хирурзи отстраниха голямо количество метал при сложна стомашна операция на мъж. Той бил погълнал пирони и метални жици, съобщава „Сън“.

Бхола Шанкар от Индия извадил изключителен късмет, че металът не е пробил стомаха му. Докато бил в болница, лекари открили, че в стомаха му има и други парчета метал, но не знаели как са се озовали там.

След като му направили рентгенови снимки, лекарите диагностицирали 43-годишния мъж с психическо заболяване. Смята се, че той е шизофреник и развил странни хранителни навици тайно от семейството си. Той обичал да яде пирони.

Лекарите споделят, че нямат такъв друг случай в целия регион. Заради необичайната ситуация операцията била заснета. На кадрите се виждат пироните отстранени от тялото на Шанкар – 143 на брой.

Пациентът бил погълнал и жици и други остри метални предмети. Той не бил в състояние да обясни как те са попаднали в стомаха му.

Братът на Шанкар споделя, че той вземал хапчета за психическото си състояние, в което бил от 25 години. В момента той се възстановява добре.

Следвайте ни в социалните медии