Хванаха жена в изневяра, часове след като роди

Потребител в Reddit разказа как часове след раждането на племенника му е решил, че жената на брат му му е изневерила. Той попита потребителите дали е действал правилно в общността на AmIAAsshole.

Мъжът обясни, че 24-годишният му брат е мулат, защото е роден от бяла майка и черен баща, а 25-годишната му приятелка е наполовина афроамериканка, наполовина азиатка.

Веднага след като авторът на писмото видял новороденото дете със светла кожа, той казал на брат си, че детето не е от него. Това било чуто от майката, която ядосана го изритала от стаята.

Въпреки това бащата на детето сам признал на брат си, че самият той отдавна е подозирал, че неговата любима не му е вярна. Тя криела телефона си от него, а приятелите му по някакъв начин забелязали нейния профил в приложението за запознанства Tinder. Мъжът отказал да признае детето за негово, докато не получи резултатите ДНК-изследване.

Родителите на автора на публикацията се съгласили с неговите заключения, но въпреки това те като баби и дядовци много се ядосали заради тези предположения.

Младата майка от своя страна няколко пъти помолила партньора си да се откаже от ДНК-теста. По-късно тя признала на мъжа, че наистина му е изневерила.

Коментаторите обвиниха автора на поста в липсата на такт. Няколко потребители отбелязват, че той не разбира от генетиката.

“Не забравяйте за мутациите. Аз съм албинос, роден от двама чернокожи родители. Мразя, когато хората ме питат дали са ме осиновили, или когато гледат на мен и на майка ми със съмнение в очите”, пише един от потребителите.

Следвайте ни в социалните медии