Утре Слави Трифонов ще регистрира в съда партията си!

“Няма такава държава“ ще внесе документите за регистрация в Софийски градски съд утре в 11 часа, съобщиха от партията.

Политическата сила на Слави Трифонов проведе учредително събрание на 5 октомври. По закон партиите подават молба за регистрация в СГС до три месеца след учредяването си.

Необходимите документи са: учредителна декларация, протокол от учредителното събрание, устав на партията, списък, съдържащ трите имена, ЕГН, постоянен адрес и саморъчен подпис на не по-малко от 500 членове – учредители на партията, граждани с избирателни права съгласно българското законодателство, декларации за индивидуално членство, нотариално заверени образци от подписите на представляващите политическата партия, списък, съдържащ трите имена, ЕГН и постоянен адрес на не по-малко от 2500 членове, нотариално заверена декларация от ръководството на политическата партия за автентичността на документите, удостоверение за уникалност на името.„Няма такава държава“ имат над 1000 повече от необходимите 2500 членове за по-малко от месец, съобщиха пред „Труд“ от партията.

Реалният старт на „7/8 ТВ“ е тази вечер от 19 ч., напомни Слави Трифонов във фейсбук.От 22 ч. стартира първото издание на „Вечерното шоу на Слави Трифонов“ ще бъдат изтеглени печелившите от томболата с подаръците от „Шоуто на Слави“.

Следвайте ни в социалните медии