Ужасяващо! Холивудска актриса и модел се самоуби (Снимки)

Красивата съпруга на известния американски актьор от мексикански произход Демиан Бичир е била открита на дъното на басейна в семейната къща в Шърман Оукс.

43-годишната канадска актриса и модел Стефани Шърк била на дъното на басейна все още, когато Бичир се прибрал вкъщи от пазар. Той повикал парамедици, които успели да я извадят, да я върнат в съзнание и да я откарат в болница. Това се случило на 12 април.

Въпреки 8-дневния престой в болницата, обаче, Стефани починала на 20 април. Смъртта на красавицата се разследваше като самоубийство, защото се появиха слухове, че към тялото ѝ имало прикрепени тежести, които да я държат на дъното на басейна. Твърди се, че тя страдала от постоянни прояви на депресия. По-късно официално беше потвърдено, че Шърк се е самоубила. Като причина за смъртта съдебните лекари посочват аноксична енцефалопатия, асфиксия и удавяне.

Бичир, който е известен с ролите си в сериалите „Трева“, „Мостът“ и предстоящия „Гранд Хотел“, обяви тъжната новина в Туитър. „С неописуема болка обявявам, че на април 2019 година нашата най-скъпа Стефани Шърк, моята обичана и обичаща съпруга, си отиде тихо“.

Загиналата канадка току-що беше приключила снимките на филма “Grudge”, който ще се завърти по кината през 2020 година. Участвала е в епизоди на сериалите “CSI: Cyber” и “Valentine’s Day”. Отношенията ѝ с Бичир датират от 2011 година.

Следвайте ни в социалните медии