Ужасяващи разкрития за Пабло Ескобар (18+)

Пабло Ескобар брутално разчленил 49 свои любовници тийнейджърки само в рамките на три дни по време на своята ера на терора в Колумбия. Момичетата са били избити, защото са били “доносници” на конкурентни картели, пише в. “Дейли Стар”, цитирано от Блиц.

Най-известният наркобарон в Южна Америка, който успя да натрупа богатство, равняващо се в момента на 60 милиарда долара, бе застрелян от полицаи тази седмица преди 26 години на покрива на къщата си.

Ескобар е предшественикът на Ел Чапо, чийто картел Синалоа запълни вакуума в трафика на дрога, причинен от срива на картелаите Меделин и Кали в Колумбия.

Жестокостта на Ескобар не е знаела граници. Той е убивал конкуренти, политици, дори е взривил пътнически самолет, пълен с хора.

Въпреки това, в подхранваното от дрога насилие в Колумбия през 80-те и 90-те години на миналия век, едно убийство на 49 момичета води до огромен шок за страната и света.

В рамките на три дни телата на измъчвани и убити млади момичета са намерени около дома на Ескбар в Меделин. Всичките са били известни на полицията, като жени за забавления по време на секс партита на Ескобар и други членове на неговия картел.

Твърди се, че Ескобар казвал на своите проститутки: “Момичета, дръжте се подобаващо, не казвайте нищо, защото може да бъдете убити за това”.

Също е известно, че Ескобар не е изпитвал жалост към никой, който е донасял за него.

Момичетата, които той е набирал да спят с него срещу пари, са били на възраст между 14 и 17 години, често прохождащи моделки.

Момиче, оцеляло клането на своите 49 колежки през 1987 година, разказа за в. El Tiempo през 1991 година, че екзекутираните са предали наркобарона, снасяйки информация за него на негови конкуренти.

“Намериха моя приятелка, която имаше кръст от дупки от куршуми по тялото си. Намериха я до пътя. Измъчвали са я. Обвинили са я, че се е сдушила с враговете на Пабло”, казва оцелялата.

Попитана, защо Ескобар е убил момичетата, тя казва: “Ако проговориш или снасяш, си мъртъв”. “Онези, които слушат разговори, които не трябва, са ходещи мъртъвци, казва тя.

Въпросното екзекутирано момиче дори е нямало 15 години и е идвало от беден селски район, както повечето държанки на наркобарона.

В своята книга “Операция Ескобар”, писателят Герман Кастро Кайседо твърди, че Ескобар най-много е обичал момичета между 14 и 17 години.

Част от мита за Ескобар е било това, че много хора са го смятали за нещо като Робин Худ, а жените са си мислели, че като спят с него, те ще успеят да направят важни контакти в бъдеще.

Момичетата са казвали: “Той е мъж, който защитава, мъж със самочувствие, ако Пабло обещае, той изпълнява”.

По думите на Яро Васкес, член на картела Меделин, Ескобар е бил обсебен от девственици.

“Единствената перверзия, която знам за него, е да отнеме девствеността на момиче, като го накара да прави секс с опитна лесбийка. Обичаше да вижда как момиче целува друго момиче за първи път и как една жена докарва друга жена до голям брой оргазми”, разказва престъпникът, известен с прякора Попай.

По думите на наркобандита, Ескобар никога не се е друсал с дрога, макар че е трафикирал тонове от нея. “Нито пък се напиваше, само няколко бири и това беше”, казва той.

Следвайте ни в социалните медии