Турският бранд DeFacto стъпва в България

Турският бранд DeFacto стъпва в България със своя първи магазин в Сердика Център, който се помещава на над 1 400 кв.м.

Марката предлага богата продуктова гама дамска, мъжка и детска мода.

DeFacto е на пазара от 2005 година, а през 2011 г. става втория по големина моден бранд в Турция. Брандът разполага със собствени автоматизирани smart складове и над 500 магазина в 30 държави от цял свят.

Освен DeFacto, още 4 нови обекта отварят врати в Сердика Център, както и пет зареждащи станции за електромобили.

На 4 юни открива монобранд магазинът на Calvin Klein, който ще предлага цялата продуктова гама на световната марка. Сред високия бранд обекти се нарежда първият в София Fan Point Concept, в който ще се продават само обувки на марки като Karl Lagerfeld, DIRK BIKKEMBERGS, Dr. Martens, Mercer Amsterdam, като някои от моделите ще бъдат ексклузивни за България.

Предстои отварянето и на специализиран магазин за продуктите на Nespresso, а през юли на разположение ще бъде и нов клон на UniCredit Bulbank. Малко преди извънредното положение врати отвори и Sephora, като обектът е единственият от последно поколение у нас.

Безопасността на гостите остава приоритет на търговския център и са взети всички необходими мерки, отбелязват от пресцентъра на Сердика Център. Основна дезинфекция се извършва при отваряне и затваряне на обекта, както и периодично през деня. На всички точки с по-интензивен трафик са осигурени дезинфектанти, указателни табели и маркировка за спазване на дистанция, вентилацията е 100% естествена, а климатизацията работи изцяло с външен въздух. Всеки посетител е задължен да носи маска, а на входа са поставени специални дезинфекциращи стелки.

Следвайте ни в социалните медии