Трагедия! 19-годишно момиче умря мистериозно пред очите на приятелите си в Карнобат

19-годишно момиче от Карнобат е издъхнало при безкрайно мистериозно обстоятелства. Около 15 часа вчера Жана е колабирала в басейна на плувен комплекс „Мираж“, а докато парамедиците дойдат на мястото тя вече е издъхнала.

Едната версия е, че е получила масивен инфаркт на миокарда, което е малко необичайно, защото на никого в Карнобат не е известно да е имала сърдечно-съдови проблеми, а другата – че си е глътнала езика и е нямало кой да й окаже адекватна помощ.

Жана е била отличен ученик, завършила е СУ „Христо Ботев“ преди няколко месеца, има приятел, с когото са правили планове за бъдещия си живот, пише “Флагман”.

„Само тези, които знаят какво ни свързва, ще разберат колко силна и неописуема е болката от загубата на моята Жани. Едно невероятно дете, израснало не само като моя ученичка, а редом с дъщеря ми. Почивай в мир, скъпа,а невероятния ти глас ще звучи в съзнанието ми“, каза за Жана уважаваният педагог от Карнобат Радостина Жекова.

Погребението на Жана ще е утре в 10 часа, очаква се стотици нейни близки, приятели, доскорошни съученици и скърбящи съграждани да я изпратят до Вечния й дом.

Следвайте ни в социалните медии