Трагедия! Бременна жена загуби бебето си след катастрофа навръх Нова година

Млада жена, бременна в деветия месец, загуби бебето си след верижна катастрофа в Хасково навръх Нова година.

Инцидентът е причинен от пиян шофьор, съобщиха от полицията. Мелето станало на кръстовището между бул. „Раковски“ и улица „Дунав“, около 1,30 на 1-и януари. Това кръстовище е едно от най-опасните в града.

Сблъскали са се три автомобила „БМВ“, „Опел“ и „ДЕУ“. От удара бременната в “БМВ”-то получила травми в корема и в белия дроб. Наложила се спешна операция. Ранени са още трима души, двама от които са в болница. Всички те са пътували в „БМВ“-то, което е смачкано до неузнаваемост. Спътниците на бремената са мъж и жена на 24 години. С леки наранявания е шофьорът на автомобила, в която били ранените. Той отказал настаняване в болница.

Водачът живеел на семейни начала с пострадалата бременна. Очаквали първата си рожба.

По случая е образувано досъдебно производство в Районна прокуратура. Колата с пострадалите пътници навлязла в кръговото, заедно с още едно возило.

По същото време по бул.”Раковски” към центъра се движил опела, който минал на червен сигнал на светофара и предизвикал катастрофата.

40-годишният мъж, предизвикал инцидента, бил зад волана с 1,7 промила алкохол в кръвта, отчела пробата с дрегер. Той е задържан за 24 часа.

Следвайте ни в социалните медии