Тото-милионер прахоса 22 милиона лева за жени, наркотици и алкохол! (Снимки)

Лото-милионер, спечелил 9,7 милиона паунда (над 22 милиона лева) от джакпот във Великобритания, пропиля богатството си за наркотици, алкохол и бардаци. Днес Майкъл Карол пренася въглища като общ работник за 10 паунда (23 лева) на час, пише Daily Mail.

Милионерът успял да прахоса богатството си за 10 години, “най-щастливите в живота му”, както самият той казва. Днес работи в мина за въглища в Шотландия, а ежедневието му е далеч от пищния и разточителен живот, който е имал след печалбата.

„Не гледам назад в миналото със съжаление. Това бяха десет години на забавление. Сега живея добре и съм свободен, защото си върнах живота”, споделя Майкъл.

Той купил талона си си за 1 паунд, когато бил само на 19 години. Той съвсем скоро променил живота му. “Събуждах се, шмърках по четири линии кокаин, изпивах половин бутилка водка и чак тогава ставах от леглото. Превърнах се в алкохолик”, признава още мъжът. Той е лежал и в затвора за притежание на кокаин.

Майкъл раздал 4 милиона паунда на близките и приятелите си, включително на леля си и чичо си, които го отгледали след смъртта на баща му. Останалите пари обаче отишли за алкохол и дрога, за луксозни имоти и коли.

Голяма сума богаташът пръснал и по публични домове. Самият Майкъл твърди, че е спал с около 4000 жени.

Следвайте ни в социалните медии