Тест: Вижте какви са тайните ви желания?

Няма как да не се съгласите, че понякога никой от нас не е наясно какво точно иска. Не винаги всичко е така просто, колкото изглежда.

В днешно време човек може да има безкрайно много възможности и ресурси и честичко се губи в мисли и избори и не осъзнава каква е реалната му цел.

С този тест ще ви помогнем да разберете какво всъщност искате. За целта трябва да затворите очи и да изчистите главата си от всичко. След това да ги отворите и да погледнете внимателно във венецианските маски на картинката. Тази, която ви привлича най-силно всъщност разкрива какви са желанията на душата ви. Не вярвате? По-добре проверете, само може да си помогнете.

Изберете маска, която харесвате:

Маска 1

Искате разбиране

Вие жадувате да бъдете разбрани. Нуждаете се от подкрепата на хората около вас. Страдате дълбоко от факта, че никой от роднините ви всъщност не осъзнава как се чувствате. Не се страхувайте да изразите себе си и да споделите от какво наистина имате нужда.

Маска 2

Търсите мир

Мир и спокойствие, вие копнеете за това. Уморени се от негативните емоции и проблемите. Търсите хармония и вътрешен комфорт, което като имаме предвид какъв е днешният свят, са доста трудни за постигане. Опитвайки се да се предпазите от ненужни спорове обаче осъзнавате, че се превръщате в заложник на ситуацията и дързостта на други хора. Това всъщност вреди на психиката ви.

Маска 3

Вие се стремите към развитие

Това е вашето скрито желание. Осъзнавате обаче, че ви трябва много любов, за да го постигнете. Вие искате да се усъвършенствате и да се чувствате по-добри хора. Имате лидерски качества, много се упорити и сте огромни оптимисти. Може да преместите планини, ако се налага, за да постигнете целта си.

Маска 4

Вие искате обществено признание

Обожавате комуникацията с хората и винаги се търсите в нея. Мечтаете за деня, в който ще ви аплодират. Оценката на другите е важна за вас. Всичко, от което се нуждаете, за да постигнете целта си, е просто да изразите мислите и желанията си.

Маска 5

Имате нужда да изразявате повече себе си

Творчеството… това е вашето скрито желание. Вие сте човек на изкуството, тъй че едно от най-важните неща, които искате е работата ви да бъде ценена. Демонстрирате красотата, създадена в ръцете ви. Това може да ви донесе огромна наслада. Може би пеете или се занимавате с рисуване или дизайн. Ако не – започнете и душата ви ще запее.

Маска 6

Искате да просперирате

Вие просто искате да постигнете благополучие. Готови сте да работите дълго и усилено за доброто на семейството си. Неговата безопасност и липсата на проблеми е най-хубавата награда за вас.

Следвайте ни в социалните медии