Сузанита влезе в студиото на “Папараци” (Видео)

Сузанита гостува за втори път в студиото на “Папараци” по bTV. “Аз съм много добър човек, стига да не засягат семейството ми”, каза младата изпълнителка в отговор на въпроса на Венета Райкова за слуховете, че певицата е пребила момиче в дискотека.

Доста хубави неща ми се случват напоследък. Всичко се променя много бързо. Предстоят ми много интересни неща да заснема, едно от тях дори е филм. Ще бъда актриса. Не съм ходила на курсове, аз съм си актриса в целия живот”, каза тя.

„Аз съм самостоятелна форма на обучение. Хора само за изпити. Уча иначе испански и английски. Нямам много време да чета книги, защото хвърча наляво и надясно”, каза тя.

„Не е лесно да изглеждам толкова скандална, но е важно човек да има желание. Не очаквах в началото такъв фурор и така да ме нападат и обиждат. Дойде ми като гръм от ясно небе. Не съм получавала толкова хейт за толкова малко време. Плаках, Майка ми също беше в кофти състояние, тя плака също. Тя дори и в момента не е в добро здравословно състояние, лошата й диагноза се върна”, призна Сузи, говорейки, че родителката има рак.

Сузанита призна, че се опитва да я разведрява и дори е водила майка й и баба си на дискотека. „Беше много забавно. Баба беше до 6 сутринта в дискотеката”, заяви певицата докато си разтваряше деколтето, за да се видят по-добре гърдите й.

Атрактивната рапърка сподели още, че има нова тръпка в живота си, а бившият й приятел Александър вече е само хубав спомен. “Той избра да продължи по един път, а аз по друг и се разделихме. Имахме няколко повода заради които се разделихме. Той сега е свободен, взимайте го”, каза Сузи.

Следвайте ни в социалните медии