Смъртта на принцеса Даяна не е инцидент?!

Двама свидетели твърдят, че смъртта на принцеса Даяна не е инцидент и разказват, че “две тъмни коли”, които са били на мястото на катастрофата така и не са бил и разследвани.

Американското семейство Робин и Джак Файърстоун твърдят, че са видели колите, когато са влезли в парижкия тунел само няколко минути преди фаталния инцидент, който води до смъртта на Даяна, тогавашният ѝ партньор Доди ал Файед и шофьора им Хенри Пол.

Двойката твърди, че многократно е разказвала на полицията за видяното, но когато властите са осъзнали, че твърденията им са твърде скандални, Британските и Френските органи на реда са отказали да разследват.

Семейство Файърстоун са се возили в такси с 11-годишния си син, когато станали свидетели на случилото си. Робин, която сега е на 63 години, веднага забелязала двете “официални” коли, които спрели преди тази на Даяна.

“Все още си го спомням толкова добре.”, разказва Робин пред издание Express. “Не разбирах защо са там. Изглеждаха сякаш имат нещо общо със случилото се. Те бяха странно паркирани не помня да е имало някой в нито едната. Сигурна съм, че бяха там, въпреки че властите затриха всички данни за тях.”

Двойката разбрала чак на другата сутрин, че жертвата от катастрофата е принцеса Даяна. Те веднага се обадили на френската полиция, за да сигнализират за мистериозните автомобили, но полицаите им отговорили, че “имат достатъчно свидетелски показания”.

“Бяхме много изненадани. Една от най-известните жени в света беше убита, а не искаха да говорят с очевидци.”, споделя Робин.

Семейството било повикано да свидетелства едва след като се свързали със семейството на загиналия Файед.

“Беше ясно, че нито френските, нито британските власти, не искаха да чуят свидетелствата ни и трябва да се запитате защо.”, категорична е Робин. “Не мисля, че смъртта на Даяна е просто инцидент, действията на разследващите ме карат да вярвам другояче.”

Съпругът ѝ Джак от своя страна казва: “Надявам се, че един ден, когато Уилям и Хари остареят, ще искат да разберат какво наистина се е случило с майка им. Ако беше моята майка със сигурност щях да искам да знам. Надявам се те да открият истината.”

Следвайте ни в социалните медии