Слави Трифонов започва собствен политически проект и телевизионен продукт

Днес, след 19 години в ефир, “Шоуто на Слави” излъчи своето последно предаване по bTV.

В седмиците преди края на предаването в медийното и обществено пространство имаше редица спекулации относно бъдещето на Слави Трифонов и неговия екип.

Най-често срещаните сред тях бяха: че Слави ще се кандидатира за кмет на София; че ще обяви сформирането на свой политически проект; че ще създаде своя телевизия; че ще продължи с ново предаване в друга телевизия; че ще се оттегли от публичната среда.

Тази вечер предаването започна с целия му екип, строен пред камерите, на който Трифонов благодари от сърце и каза, че не би могъл да се справи без тях и те са неговото семейство. След това той благодари и на хората в студиото и зад екрана, които са го гледали през всичките години.

Предаването премина в песни, видео кадри и разговори с гости от екипа, с които зрителите си припомниха моменти от историята на шоуто.

Най-важен обаче беше краят, в който Слави обяви бъдещите си планове, а именно: ще създаде “собствен телевизионен продукт” на име “Седем-осми”, който ще стартира от 15 септември, както и собствен “политически проект”, който ще носи името “Няма такава държава”. Мотото им ще бъде “Силата е в истината”.

Засега не се споменават повече подробности около проектите.

Следвайте ни в социалните медии