Сестрата на кмет е най-голямата просякиня-милионер по Южносто Черноморие

Сестрата на кмета на созополското село Зидарово е най-голямата просякиня-милионер по Южното Черноморие.

Пена Илиева Петкова побърка жителите и гостите на Созопол с просията и агресивното си поведение, ако не получи подаяние, алармират пострадали, цитирани от Флагман.бг.

„И през този летен сезон в града обикаля жена на видима възраст около 50-60 години с две патерици, закръглена, с къса коса в светъл цвят. Жената се представя за болна, за социално слаба и проси пари. Преди няколко години се опита да открадне няколко артикула от магазина, където работя! Току-що отново се опита да припечели нещо от мен, този път говорейки на руски език. Бъдете предпазливи и не се поддавайте на измамния й външен вид”, пише читателка, която апелира да не проявяваме съжаление към агресивната Пена.

Флагман.бг узнава, че жената се казва Пена Илиева Петкова, сестра е на кмета на село Зидарово Стойчо Петков и никак не е за подценяване. Лятото тя се препитава с просия по Черноморието, а през зимата търси подаяние от милостиви бургазлии, като обикаля с патериците в центъра на областния град. „Пена е от село Зидарово и е много агресивна! По последна информация беше в София и искаше да се снима в “Съдебен спор”. Но Жоро Игнатов видя и пати с нея и явно са се отървали някак си и пак е тук! Тази жена редовно пребива възрастната си и болна майка! Скача на бой на видимо по слаби и беззащитни хора от нея! Пазете се. За толкова години тя със сигурност е натрупала солидно състояние. Спретната е и умее да предизвиква съжаление, но нека хората внимават с нея”, предупреждава местен човек от Созопол.

Кметът на Зидарово Стойчо Петков бе лаконичен по случая. “Сестра ми и майка ми са пълнолетни хора, не ме питайте за тях”, отсече той.

Следвайте ни в социалните медии