Сериен убиец вилнее в Кипър! Полицията не е виждала нещо подобно

Полицията в Кипър разследва действията на сериен убиец, след като две жени бяха намерени мъртви, а шестгодишно дете е в неизвестност, предаде „Ройтерс“.

Телата на двете жени са били изхвърлени в шахта. Убиецът е изхвърлил телата на жертвите си в изоставена шахта на близо 30 километра западно от столицата Никозия. Една от тях е идентифицирана като 39-годишна филипинка, която е обявена за изчезнала през месец май 2018 година.

Нейната дъщеря, на шест години, продължава да е в неизвестност. Възможно е и тя да е станала жертва на убиеца. Другата жертва е на 28 години, също филипинка. Полицията на острова е арестувала 35-годишен мъж, военен от кипърската армия. Той е заподозрян в тройно убийство.

Разследването продължава. Местен полицейски началник заяви, че службите не са виждали нещо подобно. Убийствата са „безпрецедентни“ за Кипър по думите му. И двете убити жени са работили в Кипър, където има значителна филипинска диаспора. Има информация, че убиецът се е запознал с жертвите си в сайт за запознанства. AP предаде, позовавайки се на източник, че арестуваният е удушил едната жена, след като е правил секс с нея. Той е направил самопризнания.

Следвайте ни в социалните медии