Сериен изнасилвач принуди майка да слуша писъците на децата си, докато се гаври с тях!

Сериен изнасилвач завързал с електрически кабел майка и я принудил да слуша писъците на 17-годишната й дъщеря и на 11 годишния й син, докато ги насилва, съобщава Daily Mail.

Историята била разказана от съсед на семейството, който бил изслушан в съда, където се води делото срещу Джоузеф Маккан, обвинен в изнасилване, сексуално посегателство и отвличане на 11 жертви.

34-годишният насилник е извършил нападенията си между 20 април и 5 май в Лондон, Манчестър, Ланкшир и Чешир.

Първата му жертва била 21-годишна жена, която той издебнал пред нощен клуб в Уотфорд в ранните часове на 21 април. Маккан опрял нож в гърлото й с думите: „Не искам да удрям жени“, след което я завел в дома й и я изнасилил в собственото й легло.

На 25 април той отвлякъл още една 21-годишна жена посред бял ден в северозападен Лондон. По същото време в колата си държал в продължение на 14 часа друга жена, похитена в източен Лондон. И двете жени са многократно изнасилвани, но успяват да се измъкнат, след като една от тях разбива бутилка водка в главата му. Тогава Маккан поел на север, където взел тричленно семейство в плен.

На 5 май той се срещнал с жена в бар в Хилингдън, графство Голям Манчестър. В ранните часове на неделя Маккан се възползвал от пияното й състояние, за да я прибере до дома й. Когато пристигнали в къщата, той завързал жената за леглото с електрически кабел. Събужда 17-годишната й дъщеря и 11-годишния й син. Изнасилил и двамата, като принудил едното дете да гледа гаврите му с другото и обратно.

Семейството успяло да се измъкне от кошмара, когато момичето скочило голо през прозореца и потърсило помощ при съседа им. Той се обадил на полицията.

По-късно същия ден Маккан принудил 71-годишна пенсионерка да го развозва с колата си, докато отвличал деца от улицата. Жената била ударена в лицето и шофирала в продължение на 5 часа. След това той нанесъл побой на пенсионерката и я насилил. После грабнал 13-годишно момиче с колело от улицата и се изгаврил и него.

Серийният изнасилвач бил забелязан на бензиностанция, където купувал презервативи. В автомобила, който управлявал били две тийнейджърки, държани в плен. Маккан се опитал да избяга от полицаите, но се блъснал в друга кола. Въпреки това не се предал, а продължил да бяга, след като зарязал двете момичета на мястото на сблъсъка. За щастие те се разминали без сериозни наранявания, но били шокирани и много уплашени.

Извергът успял да се измъкне от органите на реда с откраднат планински велосипед, който по-късно е открит пред ресторант на юг от Стоук на Трент. Служители в заведението разказали на полицаите, че са чули как той си поръчва такси, което пристига малко по-късно, за да го откара.

Властите предприели заградителни мероприятия. Те вече имат точното описание на престъпника и знаят, че има татуировка на корема.

Уведомявени били и таксиметровите компании за издирването.

В 20.40 часа Джоузеф Маккан хваща такси, а шофьорът го разпознал и бил убеден, че това е търсеният от властите. Насилникът влязъл в автомобила с чаша в ръка и заявил, че е пил цял ден с приятелите си. Таксиметровият шофьор го пита дали има татуировка на корема и така Маккан усетил, че е в капан. Той скочил от таксито и побягнал през полето. Полициаи го намерили скрит зад дърво.

Въпреки че Маккан не направил самопризнания пред съда, той се изпуснал пред униформените при ареста. “Ако ме бяхте хванали с първите две жени, нямаше да се случи всичко останало”.

Процесът срещу Джоузеф Маккан продължава в Централния криминален съд на Великобритания.

Следвайте ни в социалните медии