Седмичен хороскоп за 9 юли – 4 август 2019

За Овните периодът е положителен, а Телците ще завоюват успеха си с много високо напрежение.

Хубавите взаимоотношения с околните са солидната основа за успеха на Близнаците, а Раците да се активизират повече. Лъвовете да защитават позициите си, а Девите да не хитруват.

За Везните периодът е активен и сложен, а Скорпионите умело се разгръщат. Стрелците демонстрират енергичността си, а Козирозите ще са доволни от свършеното. Пред Водолеите се разкриват хубави възможности, а Рибите решават проблеми си.

Овен

Благодатен период

С позитивното си мислене и излъчване ще влияете на събитията, насочвайки ги в правилната посока. Представителите на Овен навлизат в твърде плодотворен етап от развитието си, който обещава поредица от делови успехи при осъществяването на материалните ви цели. Преобладаващата част от родените обаче са доста нервни и не полагат почти никакви усилия за да се овладеят. Петък е претоварен. Уикендът, а и следващите го делници без напрегнатия и доста неудобен четвъртък ще са ползотворни и печеливши за всички представители на зодията.

Телец

Много напрежение, но и успех

Натовареността ви е голяма, но съвсем скоро ще почувствате облекчение. Предстоящият етап е благоприятен за реализацията на вашите цели и планове, но ще е много нервен и напрегнат за всички представители на Телец. Хитростите и измамите са обречени на гибел, което е валидно и за онези от зодията, които ще действат нетолерантно. Успешната реализация на личните и материалните цели в петък ще продължи разгръщането си през повечето от следващите дни. По-напрегнати делници ще са сряда и четвъртък. Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук!

Следвайте ни в социалните медии