Седмичен хороскоп за 5 – 11 август 2019

Успехи, до които ще се доберем през тази седмица ще се оказват отправна точка за по-добър социален статус, изкачване напред и нагоре по един експанзивен начин и после те ще се преумножават, ще можем да разчитаме на тях и през идните месеци, за някой години.

Ако получите вид предложения сега- за работа, брак или друго, което може да се скрепи с дългосрочен договор и не само- не го пропускайте, вероятността да преобрази живота в положителен план е повече от голяма.

Прекрасен признак е да повишите доходите си- значи сте намерили източник на печалба, който ще расте и ще ви носи морално удовлетворение, престиж и т.н.

Вероятно ще има бум от романтични преживявания, обяснения, започване или преследване на връзки.

Ако някой изпитва чувства към вас – ще намери начин да ви го демонстрира по един ярък и запомнящ се начин, не се съмнявайте.

Овен

Сравнително спокоен период, изпълнен с много впечатления. Ако не сте в отпуск ще имате възможност да реализирате няколко кратки служебни пътувания, свързани с нови контакти или нова дейност.

Използвайте свободното време изцяло за любимите си занимания. Творческият ви потенциал е силен и сте в състояние да го разгърнете изцяло.

Личните и в частност любовните отношения ще удовлетворят очакванията ви. Ако отдавна сте във връзка, но все още не сте регламентирали връзката си, през тази седмица ще можете да го направите.

Телец

Най-важните въпроси през тази седмица ще са свързани с дома и семейството. Ще се справите с различни занимания по промяна на обстановката, разместване на мебелите, дребни ремонти. Старанието ви ще бъде оценено високо от близките и за да ви покажат колко са доволни от вас, ще ви организират разни приятни изненади.

Възможно е да уредите важна финансова сделка или да се снабдите с недвижим имот. Може да е само за временна употреба, но ще ви свърши добра работа.

Близнаци

Обичате да се занимавате с новости и през тази седмица ще имате прекрасната възможност да се потопите в море от информация. Непрекъснато ще попадате на нещо интересно, което искате да разберете, усвоите, запомните и приложите. Лошото е, че покрай любознателността си може да изостанете с текущата работа. Ще икономисате време, ако намалите частните разговори.

Обсъждайте всички важни въпроси с близките си и се допитвайте до тях за казуси, които не са ви ясни. Оставете инициативата в ръцете на любимия човек. Ще си спестите някои грижи и ще създадете благоприятни условия за подобряване на отношенията. Прочетете хороскопа за останалите зодии – Тук!

Следвайте ни в социалните медии