Седмичен хороскоп за 30 март – 5 април 2020

Овен

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще ви се наложи да се ангажирате с повече професионални ангажименти или други неотложни действия. Някои от тях ще бъдат свързани с ваши приятели или познати, които ще разчитат на вашия опит или контакти, за да реализират важни за тях дела. Интересно развитие през седмицата ще има флирт на работното ви място (за тези, които имат такъв), тъй като сега ще се види кой е искрен в тази връзка и кой има някакви други цели. През седмицата ще ви учуди или изненада неискреността или действията на млад мъж, който ще се опита чрез хитрост или измама да постигне нещо. Тези неща може да не ви засягат пряко, а вие да сте само свидетел на неговите действия, което в някаква степен ви прави съучастници. През седмицата може да очаквате постъпление на пари или едно по-благоприятно развитие на финансовите ви дела. Тази седмица определено ще бъде по-успешна от предходната, но нещата ще трябва да се правят внимателно, стъпка по стъпка и да не се избързва. През седмицата ще възникнат битови проблеми в дома ви или с друг вид имущество, което вие или семейството ви притежавате. Разрешаването на този проблем няма да бъде лесна работа, но ще трябва да се приключи.

Телец

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица в която финансовите ви дела ще бъдат приоритет и затова ще си има конкретна причина. Тази седмица по-скоро ще благоприятства тяхното развитие, отколкото обратното. Интересно влияние върху паричните ви дела ще има от страна на човек роден под знака на Скорпион, Рак или Риби. Всякакви парични приходи са възможни… През тази седмица ще ви бъде тъжно, че няма да присъствате на важно събитие в живота на момиче или млада жена поради независещи от вас обстоятелства. Възможно е това събитир да се случи на разстояние от вас в друг град или в друга държава, което също да бъде причина за невъзможността да присъствате лично. През тези седем дни ще имате интересни контакти с жени родени под въздушни или земни зодиакални знаци, които определено ще имат благоприятно влияние върху вашите лични и професионални дела. Младите жени Телец ще имат желание да преживеят повече емоции в личния си живот, но на този етап ще трябва да се съобразят с реалността около себе си. Мъжете родени под този зодиакален знак ще имат една трудна откъм емоции седмица, тъй като ще трябва да се откажат от някои свои планове или да се разделят с някои хора, без да имат желание за подобни действия. Жените Телец да не се притесняват от новите познанства, а да им дадат време да се развият по естествен начин, без да бъдат натоварвани с някакви специални очаквания.

Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, тази седмица няма да благоприятства пътувания, дори те да са по семейни причини. През седмицата може да получите неприятна новина свързана с роднина, който живее на някакво разстояние от вас. През тези седем дни ще имате причина да се тревожите за деца или млади хора, които не са около вас. Различни събития в техния живот ще са повод за важни или откровени разговори с тях. Седмицата вещае важно събитие в живота на млад човек или на ваше дете, родено под зодиакалния знак на Овен, Лъв или Стрелец. Тази седмица може да ви изненада с различни новини свързани със здравето на хора, които познавате. Самите вие може да преживеете някакво неразположение или да възникне причина за консултация с лекар. Желанието на някой да дойде в дома ви ще ви създаде притеснение или неудобство да отхвърлите такава възможност. През тази седмица ще получите различни новини или предложения, чието развитие предстои в близко бъдеще, и което ще ви открие нови хоризонти и нови възможности за прогрес и успех. Някои ваши минали действия също могат да бъдат причина за важни успехи, на които ще се насладите още през тази седмица.

Рак

Ако сте родени под знака на Рак, пред вас е седмица, в която трябва да имате повече доверие на събитията, които ви се дават да преживеете през тези седем дни. Не бързайте да давате оценка на ситуациите в живота ви или на хора, с които ви предстои да имате контакт. Тази седмица ще бъде успешна за търпеливите и за тези, които умеят да вникват в детайлите. Успеете ли да постигнете подобна нагласа вътре в себе си, то тази седмица може да бъде начало на важни промени в живота ви към по-добро. През седмицата ще очаквате новини или развитието на различни събития в живота на деца или млади хора, които са част от семейството на ваши приятели, колеги или съседи. Седмицата вещае важно събитие свързано с жена от кръга ви роднини, родена под знака на Овен, Лъв или Стрелец. Конфликтите през тази седмица в повечето случаи ще бъдат за незначителни неща, но последствията от тях ще са доста неприятни и продължителни. Младите представители на този знак ще разговарят с интимния си партньор относно планове свързани с бъдещо майчинство. Седмицата ще бъде деликатна за младите жени и за техните домашни дела, тъй като това което искате за себе си не винаги ще импонира с желанието на останалите членове на вашето семейство. Научете се да уважавате хората с опит, което не означава че нямате право на мнение.

Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще ви тревожи здравето или друг сериозен проблем в живота на мъж, най-вероятно от кръга ви близки родственици. Неприятното в тази ситуация за вас ще бъде, че вие не може да помогнете с нищо, и че трябва в голяма степен да разчитате на други хора или обстоятелства. Тази седмица ще постави граница за повечето от вас между един начин на живот, който сте имали досега и друг, с който ще трябва да свикнете отсега нататък. Някои събития ще успеят да ви изненадат независимо от вашата информираност и нагласа, но като цяло тяхното развитие няма да има за цел да ви навреди, а точно обратното. През седмицата ще имате по-динамична комуникация с жена, която живее на някакво разстояние от вас. Причината за това ще бъдат различни бързо развиващи се събития в нейния или във вашия живот. Тази седмица ще благоприятства финансовите ви дела, особено на мъжете родени под този зодиакален знак. През тези седем дни може да очаквате пари или други благоприятни за вас действия от финансов характер от страна на мъж роден под знака на Везни, Водолей или Близнаци. Мъжете от този зодиакален знак да внимават по-сериозно за здравето си и да ни пренебрегват нито едно здравословно неразположение.

Дева

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще имате сериозни разговори и дискусии семейството си по въпроси свързани с пари. Различни събития ще изискат сега от вас внимателно да планирате бюджета си, да се съобразявате с приходите и да бъдете пестеливи в разходите си. През седмицата ще отложите среща свързана с човек роден под знака на Телец, Козирог или Дева, или ще предприемете друг вид комуникация с този човек, ако ангажиментите ви с него са неотложни. Като цяло човек роден по тези три зодиакални знака ще се окаже доста досадна личност притеснявайки ви с различни свои желания и капризи. През тези седем дни с недоверие ще направите някои покупки, които са важни за домашния ви комфорт, или които са приоритет за член на вашето семейство. В края на краищата ще се окаже, че сте направили една добра сделка, или че сте взели едно правилно решение. Седмицата ще благоприятства развитието на вашите професионални ангажименти, особено ако вложите в тяхното изпълнение някакви нови идеи или решите да експериментирате с промени съобразени с настоящите обстоятелства. Седмицата ще бъде интересна за вас поради новини, които ще получите за бизнеса си свързани с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби.

Везни

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е седмица, в която определени събития ще внесат повече оптимизъм в семейните ви дела и планове. Появата на нови шансове и възможности ще ви даде криле и вяра, че трудното време постепенно започва да отминава. Особено благоприятно развитие ще имат събитията в семейства, където другият от партньорите е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. През тази седмица проявете по-голяма загриженост към здравето или личните дела на ваше дете или на млад човек от семейството ви. Възможно е да допуснат сериозни грешки или да се поддадат на нечия недобронамерена манипулация, която да им коства някаква загуба или друг вид усложнения. През седмицата ще се зарадвате на добри новини свързани с пари или пред вас ще възникнат възможности за нови източници на доходи. Това благоприятно влияние върху финансите ви ще се отрази на цялото ви семейство и е възможно това да се дължи не само на вашите усилия или работа. През седмицата ще ви изненада разговор или събитие свързано с мъж и някакъв нов старт в живота му. Възможно е тази личност да бъде родена под знака на Близнаци, Везни или Водолей, или да има такъв асцедент.

Скорпион

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмицата, в която не е добра идея да пътувате, освен ако това не е свързано с работата ви или с друга неотложна причина. Новините, които ще достигнат до вас от други населени места често ще ви разочароват, натъжават или ще бъдат причина за напрежение. През тези седем дни ще ви натоварят различни проблеми свързани с имущество, което семейството ви притежава, и което може да бъде причина за конфликт помежду ви. Това е неблагоприятна седмица за разрешаване на проблеми свързани с наследствен имот или друг вид подялба с други хора. Седмицата ще благоприятства изпълнението на любовните ви желания и цели, стига те да са реални и съобразени с чувствата на вашия партньор. Всякакво налагане на волята ви ще срещне съответния отпор от страна на другия човек. Важно развитие през седмицата ще имат емоционални отношения свързани с партньор роден под знака на Козирог, Телец или Дева. Тези от вас които са в очакване за среща с любовния си партньор, който/ която живея в друг град или държава, ще трябва да се въоръжат с търпение, тъй като това все още е невъзможно. През седмицата ще ви зарадва благоприятното развитие на вече започнати ваши дела и ангажименти, които ще продължат своето развитие през тези седем дни и най-вероятно ще имат успешен завършек в най-близко бъдеще.

Стрелец

Ако сте родени под знака на Стрелец, пред вас е седмица, в която ще имате важни или полезни за вас разговори с жена относно различни ситуации във вашия или нейния живот свързани с пари, кредит, застраховка и т.н. Възможно е да ви се наложи посещение във финансова институция като банка, застрахователно дружество и други. През тези седем дни се научите внимателно да пресявате информацията, която ще достига до вас. В публичното пространство ще има много опити за манипулация чрез различни фалшиви новини или твърдения, които могат да доведат до объркване на вашите представи за реалността в момента. Избягвайте да вземате решения, ако нямате вътрешна убеденост, че това е най-правилното за вас. Търсете съвети при необходимост от хора, на които имате пълно доверие. През седмицата някои жени Стрелец ще се наложи да отсъстват от работа или да се адаптират към промени свързани с професионалните си задължения и отговорности. През тези седем дни ще ви притеснява здравето на ваш приятел, колега или съсед от мъжки пол, като няма знак за някакво фатално задълбочаване на проблема.

Козирог

Ако сте родени под знака на Козирог, пред вас и седмица, в която ще възникне неприятен конфликт с човек от близкото ви обкръжение, чието развитие може да ви изненада. През седмица се опитайте да бъдете по-толерантни и разбиращи думите на хората около вас и избягвайте думи, които знаете че могат да наранят вашите близки. Прояви на ревност през тази седмица могат да поласкаят партньора ви, стига това да не прерасне в неприятен конфликт. Седмицата вещае разговори свързани със събития или с живота на жена, която живее в друго населено място. Възможно е повода за това да бъде нейното здравословно, емоционално или финансово състояние. През седмицата жените ще са склонни към по-големи или необмислени разходи, което ще създаде напрежение с останалите хора от семейството им (освен ако не живеят в сами). Като цяло седмицата ще благоприятства вашия любовен живот и развитието на вашите финансови дела, създавайки за мнозина от вас нови възможности за работа или за осигуряване на допълнителни доходи в това необичайно време. Всичко разбира се ще зависи от умението ви да вземате правилни решения и да действате с разум, а не водени от моментни капризи или печалбарство. През седмицата внимавайте с какви хора имате реални контакти, не само поради физическия си допир с тях но и поради тяхното негативно психическо въздействие върху останалите с песимистични новини и коментари.

Водолей

Ако сте родени под знака на Водолей, пред вас е седмица, в която ще имате контакти с много хора, независимо по какъв начин ще се осъществят те. Възможно е работата ви да е свързана с клиенти или друга причина да изиска такава динамична комуникация. Върху живота ви през тези седем дни влияние ще имат най-различни хора, като повечето от тях ще бъдат добронамерени спрямо вас. През тази седмица ще ви зарадва събитие в живота на приятели, което те заслужават или очакват от дълго време. Новите приятелства през тази седмица ще имат дълготрайно значение в живота ви и ще са със стойностни хора, от които ще има какво да научите. Едно такова приятелство създадено през тази седмица, дори може да бъде начало на перспективна любовна връзка. Седмицата ще благоприятства развитието на вашите домашни и професионални дела, особено ако ви се наложи да работите от дома си през тези седем дни. Добро развитие ще имат планове свързани с ремонти и подобрения в дома ви или такива свързани с друг имот, който семейството ви притежава. През седмицата внимание ще изиска здравето на син, внук или друг млад мъж от семейството ви, което не бива да бъде повод за паника, а да ви накара да бъдете по-внимателни и грижовни.

Риби

Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е седмица, в която ще изпратите с нежелание мъж на важно за него пътуване. Възможно е да имате близък човек от мъжки пол, който живее на някакво разстояние от вас, и който в момента ви липсва, или за когото се тревожите с оглед необичайните обстоятелства в света. През тази седмица внимание ще изиска всяко едно ваше действие, независимо колко незначително изглежда то на пръв поглед. Една малка грешка или пропуск, може да предизвика лавина от неприятни събития, конфликти и дори някакъв вид загуба. Това в голяма степен касае вашите финансови дела, но не само тях. През седмицата избягвайте да поставяте на изпитание вашето семейство, защото напрежението, на което всеки един член на семейството ви е подложен в момента, може да предизвика нежелано развитие и обрат на вашите отношения. Това особено важи в случай, че в семейството ви има тайни или теми, по които никой не обича да говори и умишлено се избягват. Седмицата ще благоприятства работа с документи, подписване на договори или споразумения свързани с ваши материални или имуществени лични или бизнес интереси.

Следвайте ни в социалните медии