Седмичен хороскоп за 3 – 9 февруари 2020

Първата седмица на февруари ще ни изправи пред предизвикателства. Възможни са разногласия, трудности в комуникацията и финансите. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Няма да сгрешите, ако през тази седмица заложите на присъщата си упоритост, като я гарнирате с малко гъвкавост. Ще разполагате с достатъчно добри услови за напредък във всяко едно от важните за вас направления. Не, че периодът ще е „розов и вълшебен“, но пречките, с които се налага да се справяте ще са във възможностите ви.

Не прекалявайте с нищо, не си губете времето и не преувеличавайте неприятностите, които ви се случват.

В края на седмицата настроението ви ще е все по-романтично, а интуицията все по-силна. Ще ви е много лесно да усетите настроението и предпочитанията на хората около себе си. Ако отношенията ви с любимия човек по някакъв повод са охладнели, значи е време да „поразпалите жарта“.

Телец

Предстоят сериозни натоварвания. При това психическите ще са повече от физическите. Почти ежедневно ще стигате до положение, в което ще ви се струва, че аха, аха и силите ви свършват. Слава Богу, вие сте прословути с издръжливостта си и няма опасност да „издадете четата“, но за ваше добро е желателно да си създадете някаква разтоварваща схема и най-вече да я спазвате.

Ако професионалните ви задължения са свързани предимно с умствен труд, то отделяйте време за разходка на открито или умерени спортни тренировки след работния ден. И обратно, ако задълженията ви са предимно физически, значи са ви нужни занимания с духовна насоченост.

По-лесно ще намирате решение на трудните казуси, ако ги споделяте с близките си.

Близнаци

Комуникацията на моменти ще е изключително трудна, независимо от усилията ви. Може да получите усещането, че говорите на различни езици дори с хора, с които до момента сте се разбирали „с половин дума“. Не си изграждайте прекалено оптимистични очаквания в професионален план. Няма да се осъществят. Поставяйте си по-скромни цели, за да ги постигнете с умерени усилия.

Не обсъждайте важни въпроси със семейството през тази седмица, за да избегнете остри разногласия. Ограничете разговорите до обикновените битови теми. Използвайте възможностите за самоусъвършенстване, колкото и да са минимални.

Рак

Събитията в началото на седмицата ще съвпадат с очакванията ви за подобряване на условията, към които трябва да се придържате. Ще се отразят положително на самочувствието, настроението и творческия ви размах. Заемете се с проекти, които отдавна обмисляте, но към момента сте се въздържали да се занимавате с тях от страх, неувереност, липса на време или по други причини. Този път ще можете уверено да направите първата крачка, а щом нещо е започнало значи рано или късно ще бъде завършено.

Първите резултати, колкото и да са минимални, ще активират въображението и ще стабилизират емоционалното ви състояние. Ще си дадете ясна сметка за причините, поради които част от връзките ви са в критично състояние и ще можете да предприемете действия за подобряването им. Предложенията за помощ ще дойдат без да ги търсите.

Лъв

На моменти може да ви се прииска да „избягате“ от действителността или пък ще имате нужда от промяна. Помислете дали не сте в състояние да си организирате кратко пътуване, макар и в рамките на работната седмица или пък да внесете нещо ново в ежедневието без то да навреди на динамичния ви стереотип. При всички случаи се съобразявайте с финансовите си възможности и не нарушавайте бюджетния си лимит.

Не е препоръчително да започвате нови проекти. Обсъждайте текущите въпроси с близките си и се старайте да поддържате тонуса и доброто настроение у дома. Микроклиматът ще е от съществено значение за работоспособността ви.

Дева

Професионалните задачи ще са повече от обикновено, но пък сделките, които уговаряте през тази седмица ще са стабилни и ще осигурят добри приходи за доста дълъг период от време. Преживяванията също ще са разнообразни и стимулиращи. Ще ви помогнат да преодолеете някои от вътрешните си страхове и да повярвате в потенциала си. Не е изключено да откриете оригинален начин за практическо прилагане на някои свои умения. Вие ги приемате за даденост, но за околните ще е приятна изненада.

Допълнителните приходи ще са и очаквани, и непредвидени. Някои ще са свързани с инвестиции, носещи дивидент, а други с награди или премии за реализираните от вас постижения.

Везни

Периодът ще е наситен с преживявания, предимно положителни, които ще дадат тласък на въображението ви. Емоционалното ви състояние ще е стабилно, а настроението – усмихнато. Ще съумеете да реагирате с усмивка и чувство за хумор дори на временните неуспехи. Ограничете контактите, за да избегнете възможността от зараза с вирусна инфекция. Ако все пак се случи вземете незабавни мерки, за да не се стигне до усложнения.

Не е изключено нови делови партньори да потърсят връзка с вас. Информирайте се подробно за състоянието на бизнеса им преди да приемете покана за среща или оферта за съвместна работа.

Скорпион

Тежестта през тази седмица ще се падне на уреждането на въпроси, свързани с дома, семейството и имотите. Ако купувате или продавате недвижим имот, то най-вероятно ще успеете да оформите всички детайли по сделката и да постигнете цена, удовлетворяваща и двете страни. Няма да имате сериозни спънки в случай, че сте си набелязали закупуване на нови мебели, дребна техника и други стоки, оформящи домашния уют и интериор. А за финал на целия процес е възможно да ви посетят и гости от далече.

Общата работа ще ви сплоти и, ако към момента е имало някакви разногласия между членовете на семейството, те ще бъдат забравени. По-сериозните грижи ще са свързани с някой от по-възрастните ви роднини.

Стрелец

Почти непрекъснато до вас ще стигат огромни количества информация, която може и да не сте търсили. Не я пренебрегвайте. Прегледайте я внимателно и, ако я получавате по интернет, бъдете внимателни за вируси. Интересното е, че тя на вас може изобщо да не ви послужи, но да се окаже полезна за близките, приятелите или колегите ви. Споделяйки тревогите и затрудненията си ще им помогнете с подходящия съвет в точния момент именно, защото имате информацията, която те нямат. Благодарността им ще е достатъчна награда, „гъделичкаща“ самочувствието ви.

Подхождайте активно и с чувство за хумор към всички въпроси, с които се налага да се занимавате. Най-неясните ще са свързани с децата ви, които ще искат всичко „тук и сега“. Амбицирайте ги да се справят самостоятелно. Така ще си осигурите време за мислене по решаване на казусите им.

Козирог

Ще се наложи да се откъснете от обичайните си задължения и да работите самостоятелно върху проект с много неизвестни. Направете го без страх. Дори да не стигнете до края ще сте трасирали най-важните етапи. Оформяйте документите си старателно, за да избегнете разправии с държавната администрация. Искания, разрешителни или други удостоверения, за чието изработване сте подали заявление преди време, ще бъдат готови предсрочно и ще ви подпомогнат да отхвърлите без особени усилия текущ организационен проблем.

Въздържайте се от решения, продиктувани от емоции. Ако сте набелязали покупки на предмети с дълготрайна употреба за дома най-вероятно ще попаднете на подходящи и удовлетворяващи очакванията ви.

Водолей

Вълнуващите преживявания в по-голямата си част ще са от личен характер. Преценявайте внимателно с кого можете да споделите емоциите си и кой би ги използвал във ваша вреда. Не се доверявайте на хора, които прекалено усърдно се стараят да ви привлекат на своя страна. Целите им най-вероятно ще са меркантилни. Ще се сетите за оригинален начин, чрез който да подобрите ефективността от работата си. Започнете прилагането му, но самостоятелно и без да обяснявате на околните замисъла си. Следете реакциите им, ще ви подскажат кой се готви да спретне интрига по ваш адрес.

Най-подходящият начин да се заредите с положителна енергия е да посетите мероприятие с духовна насоченост – кино, театър, концерт. И това развлечение да е в подходяща компания. Ще ви тонизира и въодушеви.

Риби

С каквото и да се захванете през тази седмица, ще го завършите успешно. Обмисляйте решенията си задълбочено. Грешките, ако допуснете такива, няма да са фатални, но ще ви развалят настроението. Новите делови контакти ще са интригуващи и дълготрайни. Разговори с партньорите ще ви подскажат варианти за подобряване на съществуващите към момента крайни резултати от работата.

Настроението ви ще е романтично почти през цялата седмица. Взаимоотношенията с близките ще са спокойни и радващи. Обсъждането на щекотливи въпроси, което преди е предизвиквало остри сблъсъци сега ще се премине без противоречия.

Източник: Аз Жената

Следвайте ни в социалните медии