Седмичен хороскоп за 27 януари – 2 февруари 2019

Очаква ни една вълнуваща седмица, в която няма да ни е скучно. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Със сигурност няма да скучаете. Работата ви ще е повече, отколкото очаквате. Предстоят интересни проекти и ще имате възможност за избор. Избягвайте противоречията, изследвайте правилото „който бавно върви, бързо стига“.

Не бъдете прекалено скромни по време на творчески дискусии. Ще получите допълнителни приходи, но не бързайте да ги харчите, защото в края на седмицата най-вероятно ще имате и непредвидени разходи. Дръжте се мило с близките си.

Телец

Погледнато отстрани човек би си помислил, че сте си поставили за цел да покриете рекорди по трудолюбие. Не стигайте до крайно изтощение, ако искате да съхраните работоспособността си през целия период.

Създайте си някакво развлечение в средата на седмицата, за да „презаредите батериите“. Действайте с умерено темпо и използвайте времето за почивка наистина за отдих. Опитайте се да отделите повече време за семейството.

Близнаци

Формулирайте ясно целите си и не обръщайте гръб на истината. Ако сте допуснали грешки, по-добре е да си признаете. Бъдете искрени, за да спечелите уважението на околните. Вероятно ще се наложи да промените плановете си и да предприемете непланирано пътуване. Най-неподходящият ден е сряда.

Личните отношения ще са леко объркани и заблуждаващи. Отстъпете инициативата на партньора, ако сте обвързани. Не бъдете прекалено настоятелни в желанието си да започнете любовна връзка, ако все още сте свободни.

Рак

Преживяванията ще са интересни. Някой ще се заинтересува от професионалните ви възможности. Не се опитвайте да се представите в по-различна светлина от това, което сте всъщност. Ще получите непредвидени парични постъпления. Може би ще ви върнат стар дълг или ще ви изплатят свършена преди време работа.

Опитайте се да зарадвате любимия човек с предпочитано развлечение в свободните дни. Не се впускайте в любовни авантюри, ако все още сте необвързани.

Лъв

Периодът ще е динамичен. Непрекъснато ще изникват разни дребни задължения и буквално няма да можете да „подвиете крак“. Независимо от страховете ви ще се справите с всичко. В средата на седмицата умората ще е значителна, така че е желателно да си създадете някакво развлечение.

Любовните отношения ще са спокойни. Фактор, който ще ви даде възможност да подредите приоритетите си. На парти с приятели е вероятно да се запознаете с нов човек, с когото ще ви се иска да се сближите колкото е възможно по-бързо.

Дева

Ще сте по-раздразнителни от обикновено. Контактите също ще са повече от обикновено. Постарайте се да запазите спокойствие, за да не развалите необратимо отношенията си с някого. Проявете толерантност към колегите и шефа.

Непредвидено делово пътуване ще ви отдалечи за известно време от обичайната среда. Разнообразието ще ви се отрази добре.

Личните отношения ще са толкова спокойни, че може да ви хрумне да атакувате половинката си с желания, които преди време са ви били отказани. Не прекалявайте. Финансовото ви положение ще е стабилно.

Везни

Ако сте си поставили за цел да смените работното място, то не се надявайте, че ще се случи през тази седмица. Предложенията за развлечения ще са много повече от тези за работа и ще са доста изкушаващи. Независимо от всичко, е желателно да ограничите разходите. Колективните дейности ще са по-ефективни от индивидуалните.

В края на седмицата е вероятно да получите допълнителни парични постъпления. Няма да са случайни, а плод на предишни ваши усилия. В личен план хармонията и спокойствието са изцяло във вашите ръце.

Скорпион

Малко предпазливост и наблюдателност през тази седмица няма да ви е излишна. Някой ще се опита да се възползва от доброто ви отношение. Усетите ли опити за манипулация, приемете го като сигнал, че трябва да се дистанцирате от въпросния човек. След сряда подхождайте творчески към всяко занимание.

Не участвайте в никакви рискови проекти. Не само ще загубите пари, но и ще се разочаровате.

Ще измислите подходящ вариант за прекратяване на разправия с роднините си. Любовните отношения ще са в рамките на предположенията ви, безоблачни, на моменти скучни. Използвайте свободното време за контакт с природата.

Стрелец

Всичко ще се случва някак си трудно в началото на седмицата. Не търсете причините извън себе си. Мобилизирайте се и ще получите желаните резултати. Успехите ще ви ентусиазират, но независимо от всичко не е желателно да изпадате в крайности. Да преминавате от пълна апатия към работохолизъм.

В края на седмицата се заемете с битовите и домашни задължения. Не е изключено да ви посетят нечакани гости отдалече. Ще създадат допълнителни грижи, но ще ви е приятно. Не прекалявайте с промените във външния вид.

Козирог

Ще сте толкова производителни, че даже враговете ви ще покажат уважение. На моменти ще се налага да се заемете с лидерски функции, независимо от желанието ви. Ще имате и екстрената задача да помогнете на нови или млади колеги да се впишат в екипа. За допълнителните дейности ще получите допълнително заплащане.

Личните и в частност романтичните отношения ще са леко конфликтни. Причина за разногласията ще е прекалената ви заетост. Поне в почивните дни направете компромис и отделете време за любимия човек и семейството.

Водолей

Заемете се с уреждането на финансови и имотни въпроси в началото на седмицата. Ще бъде лесно, защото ще избегнете някои бюрократични пречки. Отчитайте интересите си във всяка дейност, с която се захващате без да стигате до егоизъм. Не отказвайте помощ на колегите, те ще ви се реваншират.

В края на седмицата ще получите повече от една покана за участие в публично мероприятие. Преценете важността им и времето, с което разполагате. Новите контакти ще са интересни, а дали ще са продължителни зависи от самите вас.

Риби

Ще се случват разни несполуки през тази седмица. Не ги преживявайте прекалено надълбоко. Събитията ще са динамични и ще са свързани с перспективните ви планове. Не обръщайте внимание на коментарите по ваш адрес. Така само ще дадете повод за още клюки.

През втората половина на седмицата ще се справите с текущите финансови проблеми. Може да получите и предложение за допълнителна работа, но ще е безперспективно.

През последните дни от седмицата ще сте в компанията на семейството и близките си роднини. Присъствието им ще ви подейства успокоително.

Източник: Аз Жената

Следвайте ни в социалните медии