Седмичен хороскоп за 20 – 26 януари 2019

Новата седмица ще ни донесе нови предизвикателства, някои трудности. Какво ви очаква според зодията? Вижте повече в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Сравнително често ще попадате в доста сложни ситуации. Или по независещи от вас причини ще се налага да се заемате със заплетени казуси. Не се опитвайте да се отървете от допълнителните задачи, които ви възлагат, но и не се престаравайте излишно.

Въздържайте се от двусмислени шегички по адрес на хората от най-близкото ви обкръжение. Някой ще се окаже прекалено чувствителен и ще се наложи да се извинявате дълго и протяжно, а може би и да се реванширате с подходящ жест. Изразявайте мислите си разбрано. Съществуват предпоставки за досадни недоразумения.

Телец

Трудоемките занимания ще се отразят негативно на настроението ви. Ще сте по-раздразнителни и податливи на провокации, които лесно могат да преминат в скандал. Ако през тази седмица развалите отношенията си с някого, много трудно ще възстановите предишния баланс, така че проявете сдържаност.

Деловите контакти ще са интензивни, а на моменти и занимателни. С прословутата си общителност и неоспорима привлекателност ще спечелите нови привърженици. Поне един от тях ще се опита да разпали романтичните ви чувства. Преценявайте внимателно реакциите си, ако вече сте във връзка.

Близнаци

Тонусът ви в началото на седмицата ще е леко занижен, но възможностите за професионални изяви ще се увеличават и ще ви въодушевят. Ще можете да участвате в полезна дискусия или в специфичен колективен проект, където да разгърнете потенциала си. Съобразявайте се с физическото си състояние. Преумората ще отслаби имунитета ви.

Личните отношения ще са безоблачни. Доколко ще останат такива зависи изцяло от вас. Обстановката ще се нажежи, ако давате поводи за ревност и, уж на шега, се включвате в интриги. Много бързо ще влезете в схемата „играчка-плачка“.

Рак

Сравнително спокоен период, в който ще можете да разпределяте времето си по лични предпочитания. Ако имате започнати и недовършени битови занимания (дребни ремонти, подреждане на вещите), то до средата на седмицата ще успеете да се справите с тях. Близките с радост ще ви съдействат, а и ще дават полезни идеи.

В професионален план изненади не се очакват. Възможно е да откриете свои собствени, но не фатални грешки, които ще съумеете своевременно да отстраните. Въздържайте се от ултимативни разпореждания и неуместни забележки спрямо колегите си. Ще настроите срещу себе си даже онези, които ви симпатизират.

Лъв

Разпределяйте дневното си време равномерно така, че преди обед да се занимавате с обичайните задачи, а следобед с такива, които ви доставят удоволствие. По този начин ще си осигурите стабилно енергийно ниво и ще сте достатъчно свежи, за да се забавлявате или да спортувате. Не се лишавайте от движение и от контакти. Осведомявайте се редовно за културните и спортни мероприятия, които предстоят и ги посещавайте.

Бъдете особено внимателни при уговаряне и оформяне на финансови сделки. Избягвайте рисковете, дори ако ги преценявате като минимални. Въздържайте се и от излишни разходи, особено ако са следствие от капризите на децата ви или други членове на семейството.

Дева

Най-силното ви желание през тази седмица ще е да сътворите идеален ред навсякъде около себе си. Изведнъж може да ви хрумне „гениалната“ идея да правите ремонт посред зима или най-малкото да си осигурите материали за ремонт (защото в момента са на промоция), с който ще се заемете по-късно. И едното, и другото ще ви вкарат в сериозни разправии с близките, защото те няма да са съгласни, и обективно погледнато, ще са прави.

Горе-долу същото ще е положението и на работното място. Ще ви изглежда някак мрачно, неуютно, ще ви изнервя и ще намалява желанието ви за работа. Измислете някакво дребно украшение или весела картинка, която ще повишава настроението ви и не мрънкайте, за да не предизвиквате разногласия сред колегите.

Везни

Почти ежедневно ще се натъквате на различни дребни недоразумения и препятствия, които ще ви подействат изтощително. Усещането за недостиг на физически сили и психическа издръжливост ще се засилва и ще ви демотивира. Опитайте се да почивате активно, но и да си осигурите достатъчно сън. Умерени спортни занимания, сауна, парна баня, зимна пързалка, концерт с предпочитана музика ще възстановят привичното ви усмихнато настроение.

На работното място избягвайте контактите с колеги, които ви правят раздразнителни. Въздържайте се от резки изказвания и прибързани заключения. Убедете се, че нямате съмнение в аргументите си преди да вземете отношение по който и да било от обсъжданите въпроси.

Скорпион

Идеи не ви липсват, а работоспособността ви ще е необичайно висока. Няма да има от какво да се оплачете, защото ще получавате подкрепата, от която се нуждаете и у дома, и на работното място. Оптимистичното настроение ще подхранва чувството ви за хумор и ще реагирате с шеги дори на изникващите от време на време неуредици.

През втората половина на седмицата е възможно да ви потърсят хора, с които от доста време не поддържате активна връзка. Опитайте се деликатно да разберете каква е причината. Най-вероятно ще искат от вас услуга или пари назаем. И в двата случая преценете обективно възможностите си. Имайте предвид, че е малко вероятно както да ви се реваншират за услугата, така и да ви върнат парите.

Стрелец

Ще сте по-ангажирани от обикновено. Непрекъснато ще излизат непредвидени, при това трудоемки задължения и почти няма да имате възможност за отдих. Един, а може би и най-ефективният вариант за възстановяване на силите и настроението е да се потопите във вълните на любовта. Добрата новина е, че със сигурност ще успеете, независимо дали сте във връзка или не.

Стремете се към сътрудничество както на работното място, така и у дома. Придържайте се към проверената истина, че „сговорна дружина планина повдига“ и не се натоварвайте с всички възложени задачи. Разпределяйте ги във времето и между изпълнителите. Подхождайте конструктивно към спорните въпроси.

Козирог

Дефинирайте целите си и начините за постигането им. Ако не сте доволни от позицията, на която се намирате, условията на работа, заплатата, която получавате, то точно сега е подходящо да се заемете с решаването на наболелите въпроси. Систематизирайте аргументите си преди да наберете смелост за активни разговори с личностите, на чиято помощ се надявате.

Проблеми от личен характер, които се трупат от известно време отново ще напомнят за себе си. Ще е трудно да се справите самостоятелно, ако са свързани и други членове на семейството. Бъдете готови за диалог и отстъпки. Финансовото ви положение ще е стабилно.

Водолей

С необичайни новини ще започне седмицата. Ще е трудно да повярвате в тях, независимо дали са добри или лоши. Дълго време ще изпълват съзнанието и ще въздействат на настроението ви. На работното място конфликтите ще са често явление. За съжаление, ще ви въвличат в тях, независимо дали ви засягат пряко или не. Фактът, че се намирате „между чука и наковалнята“ ще блокира въображението ви.

Приемайте фактите такива, каквито са и бъдете откровени с хората около себе си. Някои задачи ще изискват повече усилия, отколкото сте си представяли. Довършете ги, ако вече сте ги започнали. В края на седмицата обстановката ще е спокойна и ще можете да се забавлявате.

Риби

Отстоявайте интересите си. Ще се сдобиете с нови и актуални данни по редица въпроси, с които сте се занимавали преди, а и за някои текущи. Ще ви се изяснят подробности, които до момента са ви убягвали. Разполагайки с приложима информация ще съумеете да напреднете с изостаналите си проекти. Наберете смелост и действайте решително. Ако сега не се възползвате от шансовете, с които разполагате, със сигурност ще съжалявате.

Заемете се без колебание и с изглаждането на семейните противоречия. Разговорите може да не са от най-приятните, но след като получите желаните резултати ще постигнете така необходимото ви психическо равновесие.

Източник: az-jenata.bg

Следвайте ни в социалните медии