Седмичен хороскоп за 17 – 23 февруари 2020

Новата седмица ни е подготвила изненади. Ще трябва да сме внимателни с парите, като не са изключени и интриги. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп:

Овен

Не е желателно да предприемате резки промени на житейската си организация. Обмисляйте всяка стъпка внимателно, избягвайте каквито и да било сътресения. Ако изникнат възможности за допълнително обучение, повишаване на знанията и уменията ви, не ги пропускайте.

Постарайте се да уреждате отношенията си от всякакъв характер без излишни емоции. С усмивка и искреност ще направите много повече, отколкото с крясъци и сръдни. За сложните казуси търсете нестандартни решения.

Можете да правите инвестиции само със собствени средства, ако разполагате с такива. Не прибягвайте до кредити, ще претърпите загуби.

Телец

Ще се наложи да се справите с доста затруднения. Може да е свързано с усвояване на нови умения или промяна на навиците ви. Някои процеси ще се развиват по-бавно от очакванията ви, а други изобщо няма да стартират. Ще ви е нужно максимално старание и максимална концентрация. Напредък, обаче, ще има. Може да е минимален, но ще се забележи.

Промените, каквито и да са, ще ви помогнат да се освободите от вътрешните си страхове и да мотивирате инициативите си. След като веднъж се убедите в собствените си възможности ще стартирате и проектите, за които не сте се чувствали достатъчно готови.

Близнаци

Желанието ви за общуване и стремежът към разнообразие ще бъдат напълно удовлетворени през тази седмица. Често ще пътувате, макар и на къси разстояния. Част от пътуванията ще са свързани с уреждане на лични въпроси, а другата част ще са служебни командировки. Предстоят срещи с нови хора, но предстоят и непредвидени разходи.

Ще усвоите актуална информация, благодарение на която ще рационализирате работата си. Опитайте се да си създадете оптимална организация, да сте концентрирани и да не харчите безразборно. Правете си добре сметката за всяка стотинка, защото трудно ще запълните „дупките в бюджета“, допуснати сега.

Рак

Постепенно, но устойчиво ще се придвижвате към целите си. Стъпка по стъпка, а резултатите ще са убедителни. Шефовете ще са доволни от вас и има вероятност да ви предложат някакъв бонус. Мисълта, че се справяте ще ви зареди с увереност, която осезателно ще излъчвате.

Увлечени от професионалния напредък не забравяйте, че и личните въпроси имат нужда от вниманието и времето ви. Препоръчително е с тях да се справяте самостоятелно. Не ги коментирайте, независимо до колко вярвате в коректността на събеседниците ви. В края на седмицата не е изключено някой да разпространи неприятни клюки по ваш адрес. Не обръщайте внимание. Така най-лесно ще игнорирате опитите за интрига.

Лъв

Ще е полезно, ако структурирате програмата си още в началото на седмицата. Помислете задълбочено кое е важно и кое подлежи на отлагане. В първите дни енергетиката ви ще е сравнително стабилна. Подходящо е да се заемете с дребните и досадни задачи, които към момента сте отложили поне няколко пъти по „убедителни“ причини.

След сряда намалете темпото, въздържайте се от нови инициативи и се ориентирайте към познати дейности. Дозирайте физическите натоварвания, особено ако имате хронични оплаквания, свързани със сърдечната дейност. Не си позволявайте излишни разходи и прояви на разточителност. Финансовото ви положение е по-нестабилно, отколкото си го представяте.

Дева

Преживяванията като цяло ще отговорят на очакванията ви. Най-вероятно няма да има стресиращи изненади. Не прекалявайте с разходите. Проявете пестеливост, икономичност и грижливо отношение към собствеността си. Ако все пак се наложи да направите допълнителни покупки, то търсете благоприятни варианти.

Подхождайте към служебните си задължения с максимално старание. Те няма да се различават от обичайните, но не е изключено някой умишлено да наблюдава действията и да търси слабото ви място. В края на седмицата е възможно да ви предложат кратка форма на обучение, съчетана с почивните дни. Ако цената е изгодна и можете да си го позволите, то възползвайте се.

Везни

Събитията ще са динамични и нееднозначни. Често ще се налага да променяте предварителните си планове и това най-вероятно ще предизвика безпокойство. Поведението на някои хора от обичайното ви обкръжение на моменти ще е крайно неприемливо и ще ви изважда от равновесие. Съчувствие и разбиране ще получите от близките си. Може да не ви помогнат ефективно, но ще ви отделят от времето си.

Използвайте част от свободното си време за лични нужди. Ориентирайте се към процедури, целящи укрепване на здравето и повишаване на тонуса. Леки спортни занимания, медитация, посещение на салон за красота, сауна, парна баня или зимна пързалка ще подобрят физическото и ще стабилизират психическото ви състояние.

Скорпион

Много хора ще имат нужда от помощта ви през тази седмица. На моменти ще се чудите защо няма начин да се клонирате, но с малко усилия и добра организация ще се справите. Пристъпи на ревност от ваша страна или от страна на любимия човек може да помрачи отношенията. Помислете до колко претенциите ви са основателни преди да ги предявите.

Доброто настроение зависи предимно от начина, по който ще възприемате събитията. Те като цяло ще са благоприятни за реализацията на плановете ви, макар че на моменти може да се развиват с по-напрегнато темпо. Не натоварвайте околните с емоциите си, каквито и да са. Използвайте свободното време за занимания, които ви дават възможност да разгърнете творческия си потенциал.

Стрелец

Добрите новини през тази седмица ще са свързани с финансите. Не е изключено да получите допълнителен приход, който ви се дължи (заем, заплащане за работа, която сте свършили преди време). Ще е достатъчно, за да си позволите желана покупка или предпочитано развлечение, но не достатъчно за дългосрочна инвестиция. Помислете и преценете дали да харчите или да си заделите запаси, с които след време да посрещнете по-сериозни разходи.

Отношенията с членовете на семейството на моменти ще са доста напрегнати. Трудно ще намирате начин да синхронизирате действията и желанията си. Овладейте емоциите и подхождайте рационално към спорните въпроси. В състояние сте да разведрите обстановката и е важно да го направите.

Козирог

Професионалните задължения ще са много и ще ви погълнат почти изцяло. Лошото е, че ще мислите за работата дори, когато не сте на работното си място. От друга страна, хубавото е, че ще довършите всичко започнато и ще успеете да създадете устойчив ред в цялостната си дейност.

Финансовото ви състояние като цяло ще е неудовлетворително. Контролирайте не само своите разходи, но и тези на семейството. Умората ще отслаби имунната ви система. Не прекалявайте с развлеченията. Ще имате нужда много повече от сън, отколкото от разнообразни емоции. Организирайте свободното си време така, че да се наспивате пълноценно.

Водолей

Старанието ви този път ще е впечатляващо. Ще надминете себе си, опитвайки да направите нещата по най-добрия начин. Получените резултати няма да останат незабелязани, още повече че покрай текущите дейности ще успеете да довършите и някои изоставени. Шефът може да ви постави на леко изпитание, възлагайки ви занимание, с което нямате никакъв опит. Приемете предизвикателството, ще покажете на какво сте способни.

И за да има „равновесие в природата“ близките ви у дома също ще ви отрупат със задачи. Към тях можете да смените подхода. Подсказвайте им как да се справят и ги мотивирайте да проявят самостоятелност. Ефектът ще е двоен: те ще се зарадват на постиженията си, а вие ще си осигурите допълнително време за почивка. Бъдете внимателни по време на пътуване, съществуват предпоставки за травма.

Риби

Меркурий започва ретроградното си движение във вашия знак. Желателно е за известно време да се окажете от новите инициативи. Преразгледайте недовършените проекти или онези, с които се е наложило да се справите на бързо и не сте доволни от резултата. Ще разполагате с достатъчно възможности за корекции, които ще са по-ефективни, ако ги правите самостоятелно.

Не се занимавайте с чужди проблеми. Преди да предложите помощ помислете до колко въпросът е сериозен и до колко човекът, който ви моли за съдействие сам се е вкарал в погрешна схема. Не отказвайте, ако ситуацията е наистина критична, но не инвестирайте енергия в усложнения, предизвикани от нечия глупост.

Следвайте ни в социалните медии