Седмичен хороскоп за 11.11 до 17.11

Както се вижда в средата на ноември се оформят като цяло конструктивни и хармонични аспекти и можем да поемем глътка въздух. Времето е благоприятно за поправяне на грешки, за развитие на започнати проекти, за възстановяване на изгубени връзки, за прекъснато сътрудничество. По емоционална точка е времето на пълнолунието, когато нараства емоционалността. По това време зачестяват и пътните инциденти. Добре е в дните около пълнолуние да се избягват хирургичните операции (с изключение на животоспасяващите), тъй като се увеличава кръвозагубата.

Меркурий остава ретрограден до 20 ноември. В този периода няма смисъл да започвате нови бизнеси и проекти, да регистрирате компания, фондации, брак, да извършвате сделки, да сключвате договори, да набирате нови служители, да започвате нова работа. Не трябва да купувате скъпи неща, включително всяко електронно оборудване – смартфони, таблети, компютри, битова техника, автомобили.

Луната през седмицата преминава през знаците Телец, Близнаци, Рак.

Благоприятни дати за подстригване – 14, 16 и 17 ноември

Времето, в което Луната се движи на празен ход не трябва нищо важно да се предприема, да не се сключват договори, не е добре да започвате работа на ново място. Отложете избора на нови дрехи, обувки, техника, автомобил – в бъдеще ще има разочарование от направения избор.:

12.11. 17:49 – 13.11. 10:47

15.11. 13:41 – 15.11. 18:16

17.11. 22:16 – 17.11. 23:58

Овен

Вашите емоции са топли и силни, но понякога можете да бъдете много настойчиви в тяхното проявление. Изпитвате силна нужда от свобода, но от време на време трябва да оставате сами. Важно е да разберете основния приоритет в живота си, да осмислите нещата. Можете да намерите изява в творчеството, изкуството, ако се обърнете към талантите си. Творческата ви енергия набира сила и фокус. Отношенията с противоположния пол са хармонични и не са обременени със сериозни проблеми. Вие сте общителни, весели, пълни с оптимизъм, привличате другите към себе си.

Благоприятни дни – 13, 14, 15

Бъдете внимателни – 16, 17

Хороскопа на останалите зодии вижте ТУК!

Следвайте ни в социалните медии