Седмичен любовен хороскоп за 3 – 9 февруари 2020

Любовта ще се усеща силно през първите дни на февруари. За нашите романтични настроения ще отговарят позицията на Венера, както и пълнолунието в знака на Лъв. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Уважаеми Овни, пригответе се за големи романтични вълнения през първата седмица на февруари. Венера ще се премести във вашия знак и това ще повиши вашата магнетичност. Любовта ще бъде за вас като една интересна игра, в която ще искате да се придвижвате към следващо ниво. Тази седмица предстои и пълнолуние, оказващо влияние във вашия любовен сектор, което повишава шансовете ви за повече романтика с половинката или пък с интересна личност, ако сте необвързани. Любовта определено е във въздуха около вас!

Телец

Любовта е на път да се превърне в много личен въпрос за Телците. Венера ще окаже положително влияние върху любовния ви живот. Няма да можете да скриете своите силни чувства към половинката или някоя специална личност. Но ще ги споделите в интимна обстановка. Пълнолунието в знака на Лъв също ще допринесе тази седмица да се чувствате необикновено в любовта.

Близнаци

Представителите на зодия Близнаци също ги очаква необикновена любовна седмица. Пълнолунието ще окаже влияние върху вашата комуникация. Няма да имате страхове да говорите от сърце относно своите чувства към някого. Без значение дали сте ги декларирали вече, отново ще имате желание да споделите какво чувствате към този човек и не трябва да мълчите. Венера се премества във вашия сектор на приятелството и любовта и със сигурност ще добави от своята магия.

Рак

Планетата на любовта Венера ще бъде в перфектна връзка със Сатурн, планетата на дълголетието и отговорността, който сега се намира във вашия партньорски сектор. Ако се намирате във връзка, с любимия човек може да си дадете някои обещания, които ще спазите. Периодът е подходящ за обсъждане на важни въпроси, изглаждане на недоразумения и намиране на нова любов за тези от вас, които я търсят.

Лъв

Пълнолунието във вашия знак може да ви направи по-уязвими и вие да сте готови да бъдете с определен човек, да отворите сърцето си, да достигнете до нивото на романтика, която душата ви наистина жадува. За щастие, вашият оптимизъм по отношение на любовта, ще бъде подкрепен. Всичко е възможно в любовта.

Дева

Романтика няма да ви липсва, а от вас зависи дали ще разгърнете потенциала ѝ. Венера ще ви помогне. Сега имате много добри възможности да започнете нова връзка, да надградите вече съществуващата, да споделите финансовите си цели с половинката.

Везни

Играта наречена любов се променя за вас, Везни. Венера ще се премести във вашия партньорски сектор и ще стимулира романтичния ви потенциал. Ще се почувствате още по-мотивирани от обикновено, за да сте сигурни, че вашият партньор е удовлетворен. Най-хубавото е, че ще оцени усилията ви. Ако наскоро е имало конфликт между вас и любимия човек, сега ще може да изгладите недоразуменията.

Скорпион

Любовна приказка очаква представителите на зодия Скорпион и за това разбира се ще помогне Венера. Ако сте необвързани, това ще повиши вашия потенциал за интересни контакти, които може да се превърнат в нещо повече. Той или тя ще ви накара да погледнете на любовта по друг начин, защото ще е личност със съдържание.

Стрелец

Венера ще се премести във вашия сектор на романтиката и така ще се задържи до 4 март. Необвързаните имат шансове да се влюбят в личност, която ще ги плени с определени качества. Този човек ще бъде независим, смел, страстен. За тези от вас, които си имат половинка, седмицата също ще бъде вълнуваща в любовта.

Козирог

Венера ще подобри значително комуникацията с любимия човек. Ще може да обсъждате важни въпроси и да постигате общите ви цели. Някои Козирози ще надградят връзката си, заживявайки под един покрив, сключвайки брак. Необвързани сте? Огледайте се! Любовта може да е наблизо.

Водолей

Пълнолунието тази седмица ще ви напомни кои са вашите нужди по отношение на любовта. За щастие ще имате много възможности да ги срещнете в лицето на своята половинка или на нова личност, която може да се появи в живота ви. Хубаво е, че не само ще получите любовта, от която се нуждаете, но и ще сте готови да отвърнете със същото на партньора си. Ако досега сте имали проблем да изразите своите чувства, сега ще ви е по-лесно да го направите.

Риби

Венера ще ви помогне да привлечете повече любов към себе си. Ако сте необвързани това може да повиши шансовете ви за интересни запознанства, но може да се окаже, че новата ви любов е ваш приятел. Обвързаните Риби ще се радват на хармония.

Източник: Аз Жената

 

Следвайте ни в социалните медии