Седмичен любовен хороскоп за 29 април – 5 май 2019

Комуникацията ще бъде твърде чувствителна. Трябва да бъдем внимателни, когато искаме да изразим своето мнение.

Думите може да действат разрушително. Физическите и материални нужди ще бъдат задоволени.

Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп:

Овен

В първата седмица на май, това което ще липсва на Овните ще е търпението. Ще им бъде трудно да проявяват разбиране към това, което казват другите и любимият човек. Желанието за доминиране може да уплаши половинката ви и тя да загуби желание да разговаря с вас. Може би е добре да осъзнаете как поведението ви влияе на връзката.

Телец

Новолуние във вашия знак ще бъде подкрепено от Сатурн и Плутон, което ще ви позволи да направите голяма лична трансформация. Ако имате партньор до себе си, ще може да направите редица положителни промени за взаимоотношенията ви. За необвързаните представители на зодията, новата любов е съвсем наблизо.

Близнаци

Май започва с положителни любовни вибрации за вас. Има голям потенциал за любов и… секс. Марс, който е във вашия знак ще се противопостави на Юпитер, който е във вашия партньорски сектор. Всичко това ще доведе до прилив на енергия между вас и някой специален. Обвързаните представители на зодията също ще се радват на светли дни. Близнаци, сексуалната ви енергия е силна. Възползвайте се от това!

Рак

За обвързаните Раци седмицата може да донесе повече напрежение от очакваното. Възможни са разногласия с любимия човек. Лошото е, че и двамата ще искате да се наложите един над друг, което не разрешава проблемите, а само ги влошава. Комуникацията и тонът са ключови, не го забравяйте! За тези от вас, които търсят нова любов, май може да предложи приятни изненади.

Лъв

Представителите на този зодиакален знак ще могат да избират между няколко опции за партньор. Всъщност желанието ви ще бъде повече да се забавлявате, отколкото да намерите партньор, с когото да създадете трайни взаимоотношения. Възможности ще имате много, така че забавлявайте се! За обвързаните Лъвове седмицата също ще е хубава в любовен план.

Дева

Любовният живот на Девите може да е помрачен от някаква информация, която ще получат за половинката си или за някого, към когото изпитват силни емоции. Не бързайте да се отричате от любовта, помислете на трезва глава. Тези от вас, които се намират във връзка е важно да внимават как ще комуникират с половинката.

Везни

Разногласия няма да липсват и за представителите на зодия Везни. Мирът може да бъде нарушен. Половинката може да сподели някои неща с вас, а вие как ще реагирате на тях е отделен въпрос. Война на думи. Дали си заслужава да влизате в нея? Помислете кое е градивно и кое не заслужава вниманието ви.

Скорпион

Новолунието ще окаже влияние върху партньорския ви сектор, но ще бъде и добра връзка със Сатурн и Плутон. В резултат на това, ако вече имате половинка до себе си, периодът е подходящ да вземете сериозни решения. Тези от вас, които се срещат с някого отскоро, може да решат да задълбочат взаимоотношенията.

Стрелец

Меркурий се движи бързо през вашия сектор на романтиката, правейки мислите ви любовни и сладки. Ще имате желание за флирт, но тези, които покажат и малка некоректност към вас ще бъдат бързо елиминирани. Тези от вас, които се срещат с някого или имат връзка, може да преминат през конфликтни ситуации свързани с бивши половинки, секс и финанси. Думите изречени набързо ще ви накарат да съжалявате.

Козирог

Ако търсите любовта, то тази седмица ще имате много добри възможности. Уран е във вашия сектор на романтиката. Това ще раздвижи сърцето и душата ви и ще останете отворени за любов. Новолунието увеличава шанса да срещнете интересен партньор. За обвързаните Козирози май започва с романтика и хармония.

Водолей

Нямате време за лъжи, игри, измами в любовта. Ще има много неща, които ще накарат кръвта ви да кипи и да не премълчавате това, което не ви допада. Любовта за вас през тази седмица ще бъде като игра на шах.

Риби

Война на думи за тези от вас, които имат любим човек до себе си. Очевидно има нещо свързано с финанси, което не ви харесва. Вашата контролираща страна ще се прояви силно. Бъдете внимателни с думите и подхода, освен ако не сте готови за всичко, включително и за раздяла.

Следвайте ни в социалните медии