Седмичен любовен хороскоп за 23 – 29 декември 2019

В последната седмица на декември, стабилното изграждане на връзки и взаимното уважение ще бъдат на фокус. Някои представители на зодиака ще се радват на необикновени моменти. Необвързаните ще бъдат затрупани с роднински съвети, но звездите няма да ги оставят и без възможности за нова любов. Повече за това какво ви очаква, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Представителите на зодия Овен ще бъдат празнично настроени. Семейният уют ще ви дава топлина. Ако отскоро сте във връзка, комуникацията с близките на вашата половинка ще върви хармонично. Седмицата е празнична, затова се отдайте на забавления и приятни мигове с партньора си.

Телец

Обвързаните Телци ще се радват на хармония и романтика с любимия човек. Ще се насладите на онези моменти, в които се подготвяте за празника. Предстоящите празници ще ви помогнат да се преоткриете един друг. Това ще добави повече сигурност във връзката ви.

Близнаци

Интимният живот на родените под знака на Близнаци ще бъде повече от интересен. Друг бонус, който ще получите от звездите е финансовата сигурност, благодарение на вашата половинка. Той или тя може да получат бонус, увеличение на заплатата. Възможно е и да направите инвестиция, която да доведе до финансов растеж. Необвързаните могат да срещнат интересна личност по време на пътуване.

Рак

Празничното настроение ще ви накара да се почувствате по-обвързани с любимия човек. Дори и напоследък да сте имали неразбирателства, сега ще може да ги изгладите. Ще искате да рестартирате вашата любовна връзка. Ако се срещате с някого, то взаимоотношенията ви може да се задълбочат.

Лъв

Благодарение на Юпитер, тази седмица ще имате желанието да покажете цялата си любов на половинката. Не само с думи, но и с действия, жестове. Най-хубавото е, че това ще бъде взаимно и партньорът ви също ще ви даде цялата си обич и грижа. Насладете се на хубавите моменти.

Дева

Деви, време е да празнувате! Но не само предстоящите празници, а и любовта. Когато става дума за романтика, имате най-големия възможен космически подарък. Връзката на Слънцето с Юпитер ще ви помогне да усетите цялата тази любовна енергия. Обвързаните ще имат много мигове на щастие, а за тези от вас, които търсят любовта – огледайте се.

Везни

Любовният ви живот върви повече от гладко. С любимия човек може да сте готови да закупите жилище. Периодът е подходящ за сключване на договори. Друга възможност е, че вече се намирате под един покрив, но вече сте решили да задълбочите връзката, да създадете семейство.

Скорпион

Комуникацията през тази седмица ще бъде от решаващо значение за вас. Няма да липсват разговори, които няма да са особено приятни, но вие няма да ги избегнете. Вместо това ще обсъдите вашите реалистични очаквания и ограниченията във връзката ви. Най-хубавото е, че това само ще ви сближи с партньора.

Стрелец

Разговорите с партньора ще бъдат фокусирани върху парите. Ще обмисляте идеи, които да реализирате и които да доведат до печалби. Не бързайте с реализацията, изпипайте всеки детайл и след това действайте. Не забравяйте по време на празниците да се забавлявате.

Козирог

Представителите на зодия Козирог са готови за голям нов старт в живота си. Тази седмица слънчевото затъмнение ще предостави ярки възможности, които ще ви помогнат да създадете здрава основа във вашия свят. Макар че това може да се отнася за вашите амбиции свързани с работата, много е вероятно и личният ви живот да е изправен пред промени. Колкото повече давате в любовта, толкова повече ще получите в замяна. Обичайте и ще ви обичат.

Водолей

Водолеите ще почувстват сила и интуицията им ще им помогне да преминат през един повратен момент в живота. Така всякакви ограничаващи вярвания свързани с любовта ще отпаднат и Водолеите ще осъзнаят, че не са били основателни. Време е за промяна в любовта и и сте готови за нея.

Риби

Мислите на Рибите ще бъдат фокусирани върху техните приятелства и социални връзки. Вашите взаимоотношения подкрепят личните ви цели и амбиции или обратното? Как приятелството ви се вписва в любовния ви живот и избора на романтичен партньор? Не се стресирайте по време на празници, но не си затваряйте очите, ако се окаже, че вие давате повече в любовта, а получавате по-малко.

Източник: Аz-jenata.bg

Следвайте ни в социалните медии