Седмичен любовен хороскоп за 18 – 24 ноември 2019

Тази седмица Марс влиза в знака на Скорпион. Тази планета управлява интимността и страстта, което подсказва, че ще ни е повече от интересно в любовен план. Правейки любов с партньор ще може да се свържем емоционално по един наистина красив начин.

Овен

Ако напоследък сте били объркани по отношение на някого, към когото имате чувства или пък, който жадува за вас, то сега много неща ще се разкрият. Марс ще окаже влияние на вашия 8-и дом на интимността. Сексуалното ви желание ще се повиши и нищо няма да ви спре да споделите своите най-тайни желания с любимия човек. От друга страна Венера и Юпитер ще ви накарат да повярвате силно в любовта.

Телец

Марс ще се премести във вашия партньорски сектор и ще остане там до 3 януари. Меркурий също ще напомни за себе си. Какво искате да получите и за какво сте готови да се борите в любовта, Телци? Ако напоследък връзката ви прилича на една непрестанна борба, то това може да ви отегчи. Но ако успеете да се наслаждавате на моментите заедно ви очаква една хубава седмица.

Близнаци

Представителите на зодията спечелиха космически джакпот по отношение на любовта. Това се дължи на отличната връзка между Венера и Юпитер във вашия партньорски сектор. Ако отскоро се срещате с някого, нещата между вас може да се задълбочат. Тези от вас, които се намират в сериозна връзка, ще се радват на хармония.

Рак

Любовният живот на Раците определено ще стане по-интересен. Като за начало, Марс ще се премести във вашия сектор на романтиката, където ще остане до 3 януари. Възползвайте се максимално от тази положителна енергия през следващите седмици. Ако сте необвързани, имате добри възможности да срещнете някого. Някои Раци дори може да се решат да дадат втори шанс на бивша половинка.

Лъв

Любовта е във въздуха, Лъвове! Венера и Юпитер ще окажат положително влияние на вашия романтичен сектор. Това е една невероятна космическа връзка. Необвързаните представители на зодията може да срещнат своята голяма любов. Обвързаните ще се радват на хармония.

Дева

Комуникацията с любимия човек по отношение на въпроси свързани с интимността може и да не е била гладка в последните няколко седмици. Може би подходът ви не е точен, вероятно сте премълчавали някои неща. Напрежението може да се повиши. В края на седмицата може да проведете разговор, но бъдете внимателни с думите. Не се наранявайте един друг.

Везни

Представителите на зодия Везни ще се радват на пари и любов, благодарение на Венера и Юпитер. Някой може да сподели своите чувства към вас или пък обратното – вие да разкриете сърцето си. Някои Везни може да стигнат и до годеж. Така или иначе, мислите ви ще бъдат фокусирани върху любовния ви живот.

Скорпион

Време е да се покажете, Скорпиони. Имате причина да го направите, защото ви очаква подобрение във всички области на живота, включително и в любовта. Марс ще влезе във вашия знак тази седмица. Силна енергия, привлекателност… Определено ще привличате обожатели към себе си.

Стрелец

Венера и Юпитер ще ви накарат да се чувствате щастливи. Връзката между тези планети ще се усеща като приливи от емоции. Не са изключени както финансови печалби, така и любовни. Очаква ви красива седмица!

Козирог

Козирозите може да преминат през известно напрежение що се отнася до любовта. Марс ще се противопостави на Уран, затова е важно да не предприемате действия, за които на по-късен етап може да съжалявате. Бъдете внимателни.

Водолей

Ако напоследък сте имали проблем с любимия човек, близък приятел може да ви помогне да го разрешите. Друга възможност е приятел да ви уреди среща с интересна личност, ако сте необвързани или пък дори да ви се обясни в любов. Очаква ви интересна любовна седмица.

Риби

Рибите ще искат да разширят своите хоризонти относно интимния си живот, без значение дали са обвързани или търсят любовта. Ще сте готови да излезете от своята зона на комфорт и да опитате нещо в спалнята.

Източник: Аз Жената

 

Следвайте ни в социалните медии