Седмичен любовен хороскоп за 15-19 юли 2019

Овен
През тази седмица ще чувствате “на място” във връзката си – знаете точно къде стоите и какво искате. Вашият партньор ще оцени независимостта ви като личност и това ще ви даде допълнителна увереност.

Телец
Тази седмица ще може да се възползвате максимално от романтиката, която ви очаква. Ако имате тайна, която ви тежи и искате да споделите, сега е идеалният момент.

Близнаци
Има реален шанс да задълбочите връзката си в емоционално отношение. Може би точно това ще ви даде спокойствието, което все не можете да намерите.

Рак
Имате нужда от разнообразие на различни нива и това ви кара да сте твърде импулсивни. Може би в момента имате чувство, че животът ви се изплъзва между пръстите, но отделете няколко минути да намерите положителното.

Лъв
Любовният живот на Лъвовете ще е пряко свързан с репутацията и кариерата им. Ако получат подкрепата и възхищението, за които бленуват, то тогава ще се радват на хармонична и ползотворна седмица.

Дева
В момента небето над вас е безоблачно. Може да направите планове за екзотична почивка или по-кратко бягство от реалността. Дори самото планиране ще повдигне настроението ви.

Везни
Обвързаните представители на зодията ще се радват на финансова сигурност, която все им липсваше през последните седмици. Не правете импулсивни инвестиции, защото няма да постигнете консенсус с половинката.

Скорпион
Взаимоотношенията с партньора ще са ясни и хармонични, имате визия за общото ви бъдеще, което е прекрасно. Отдайте се на моментите заедно и планирайте някое хубаво пътуване.

Стрелец
Бъдете внимателни с думите през новата седмица. Помнете, че те имат голяма сила и дори да не искате може да нараните половинката

Козирог
Комуникацията с любимия човек ще върви хармонично и имате възможност да изживеете наистина невероятни моменти, ако пуснете гордостта си “в отпуска”.

Водолей
Обвързаните Водолеи ще предпочетат домашния уют пред социалните активности навън. Хубавото е, че и двамата сте на вълна, в която искате да се концентрирате един в друг.

Риби
Ще имате възможност да споделите най-дълбоките си мечти и фантазии с партньора си, а той ще ви изслуша и най-вече – ще ви разбере.

Следвайте ни в социалните медии