Сгащиха Мария Игнатова с женен мъж (Снимки)

Мария Игнатова, която бе потънала в неизвестност след раздялата с Димитър Рачков най-сетне е преборила депресията и се е върнала към нормалния ритъм на живот, но с гръм и трясък. Даже нещо повече, от скоро време една от най харесваните и сексапилни водещи е много дейна в социалната мрежа и се е впуснала с бясна сила в нощния столичен живот.

Явно след продължилото цял година отшелничество блондинката съвсем му е отпуснала края и сигналите, които излъчва с пикантните си снимки показват, че много скоро ще си намери мъж.

Хубавицата е станала толкова смела и напориста, че дори близките й не могат да я познаят. Отново е същата флиртаджийка и купонджийка както преди.

Скоро Мария Игнатова бе забелязана на афтърпарти, което Маги Халваджиян даде по случай успешния завършек на новото шоу „Маскираният певец” с водещи Рачков и Зуека. Поканени бяха не само хората от екипа на предаването, но и всички служители на арменеца.

Мария пристигнала на фирмения купон в уречения час, а Рачков ядосал Маги, като не уважил партито.

В отсъствието на бившия си Игнатова цялата нощ била заобиколена и купонясвала с цяла тумба мъже. Това се вижда на кадрите от въпросния купон. На всички тях тв водещата позира в прегръдките на представители на силния пол. Е, те са колеги на красавицата. Но е факт, че времето когато тя се бе затворила в дома на майка си вече е в миналото, предават от pik.bg.

Мария пристигнала на фирмения купон в уречения час. А Рачко ядосал Маги, след като не уважил партито. В отсъствието на бившия си Игнатова цялата нощ била заобиколена и купонясвала с цяла тумба мъже. Това се вижда на кадрите от въпросния купон. На всички тях тв водещата позира в прегръдките на представители на силния пол. Е, те са колеги на красавицата. Но е факт, че времето когато тя се бе затворила в дома на майка си вече е в миналото, предават от pik.bg.

Следвайте ни в социалните медии