Сбогом, Рачков! Мария Игнатова се побърка по друг мъж (Снимки)

Мария Игнатова най-сетне заяви сериозно присъствие в инстаграм. Блондинката дълго време направо бягаше от социалните мрежи, особено по време на връзката си и последвалата раздяла с Димитър Рачков. От няколко седмици обаче тя има свой профил, а използва празниците, за да я зареди със снимки, както работни, така и лични.

Единственият мъж, който фигурира на снимките, е бившият колега на Мария Ненчо Балабанов. Дали това е носталгичен спомен по „Господари на ефира” или нещо повече, предстои да разберем.

За първи път 40-годишната дама показа и сина си Виктор, плод на любовта й с Петко Димитров.

Момчето дойде на бял свят трудно, след като Мария прекарва последните месеци от износването му на легло. Днес малкият мъж прекарва много време с новото семейство на татко си, но докато майка му бе водеща, често можеше да бъде видян в студиото на предаванията.

Въпреки появилите се информации, че шоуто може да се завърне от есента по bTV, това няма как да се случи, разказа достоверни източници пред Hotnews.bg.

Те са категорични, че първата частна телевизия ще пусне до дни новото късно шоу, което ще се излъчва на мястото на “Шоуто на Слави”. По него екип на bTV работи още от септември под ръководството на Цветомир Семов, а реклами вече подгряват публиката.

Новото предаване е вътрешна продукция, за разлика от Господарите и излиза много по-евтино на телевизията. „Само пълен идиот би решил да пусне свое шоу за няколко месеци, а после да го спре, за да пусне Господарите през есента на 2020, а в bTV идиоти не работят”, категорични са източниците.

Следвайте ни в социалните медии