Самотна бременна съпруга скъсвала от секс 14-годишно момче

Млада майка и съпруга имала бурен романс с тийнейджър, е била задържана от властите в градчето Линкълн, Небраска и обвинена в сексуално посегателство над непълнолетен.

20-годишната Британи Страйкър сама признала, че е спала с 14-годишния тийнейджър всеки втори ден през шестмесечната им връзка, пише The Journal Star. Според показанията ѝ двамата са имали над 100 интимни контакта за това време.

Службата за здравеопазване и социални услуги в Небраска получила два сигнала за сексуалната им връзка през март. Когато били разпитани и двамата отрекли, а властите нямали никакви доказателства, с които да подплатят сигналите.

На 14 юли обаче, изненадващо тийнейджърът отишъл сам в полицията и признал, че е правил секс с младата майка.
Страйкър първоначално отрекла аферата, но след това променила своите показания.

Когато романът между тях започнал, Британи била бременна от своя съпруг, който често отсъствал от дома, тъй като бил морски пехотинец. Тя родила сина си на 2 юли и това най-вероятно е била причината момчето да разкрие за интимните си отношения с 6 години по-възрастната Британи.

Страйкър е арестувана в четвъртък и е обвинена в сексуална експлоатация първа степен на непълнолетен.

Тя бе задържана след сигнал до полицията в Линкълн в американския щат Небраска през март относно отношенията между нея и момчето.

В съдебните документи се казва, че тийнейджърът е правил секс с жената над 100 пъти в периода януари – юни 2019 г.

Полицията открила още, че двамата много често се напивали, докато били заедно.

Момчето също е разкрило, че негови приятели са гледали как прави секс с жената в мазето на дома ѝ.

Към момента жената е задържана в ареста, като ѝ е забранено да осъществява контакти с момчето. Първото слушане по делото ѝ ще бъде през август.

Следвайте ни в социалните медии