Сайт плаща по над 5 хиляди лева заплата месечно, за да пушиш марихуана всеки ден

Сайт за представяне на марихуана търси да наеме човек, който да тества различни сортове и продукти с канабис. Служителят може да печели по 3 000 долара (5 295 лева) месечно или около 36 000 долара (над 63 500 лева) годишно, докато се напушва, пише Gospodari.com, цитирайки Daily Mail.

В обявата се уточнава, че избраният кандидат ще получава месечни пратки с канабис, които да тества, да пише коментари за тях и да публикува видеоклипове за сайта.

„Ако мислите, че имате вътрешната необходимост да пушите всеки ден трева, но и да получавате пари за това, може би сте човекът, когото търсим”, пише в обявата. От компанията подчертават обаче, че търсят само сериозни хора и че тази работа не е за мързеливи напушеняци.

Избраният служител ще получава “разнообразни продукти с канабис и различни видове марихуана за пушене”. Кандидатите трябва да са пълнолетни и да живеят някъде, където употребата на канабис е легална, като някои щати в САЩ и Канада.

Обявата идва след като в сряда Камара в Комитета на съдебната система в САЩ одобри законопроект, който ще легализира марихуаната на федерално ниво. Предложението трябва да мине гласуване след това и в Сената.

Следвайте ни в социалните медии