Родителите крещели „Сприи! Дай назад!“, но шофьорът се уплашил и дал напред и минал през главата на 3-годишната Радослава

Родителите на момиченцето удряли по колата и крещели „Сприи! Дай назад!“, но водачът в колата се уплашил и в паниката дал напред и минал през главата на 3-годишната Радослава. Трагедията стана на платен паркинг в Морската градина във Варна вчера.

Ненавършилата 4 години Радослава е била единствена рожба на родителите си Румен и Росица, която те са чакали 10 мъчителни години. През всичкото това време майката и бащата, в момента на 48 и 47 години, вложили цялото си време и енергия да заченат единствена си рожба – редица неуспешни инвитро процедури, хиляди левове и бог знае колко нерви, надежди, разочарования и пак надежди. И след 10 години им се случило най-голямото щастие. Щастие, което им бе отнето за миг.

Момиченцето бе прегазено на платен паркинг в Морската градина във Варна, под ресторант „Хоризонт“. Отгоре му мина БМВ с румънска регистрация, чийто шофьор правил маневри за паркиране. Как се е озовало детето под предните колела, не е ясно, нито пък как и защо шофьорът не е видял момиченцето, пише Блиц.

Печален факт е само, че то издъхнало на място, докато родителите му блъскали по предницата на беемвето и крещели на водача да даде назад. Вместо това, вероятно в паниката, той дал напред и минал през главичката на детето. В румънското БМВ пътувало цяло семейство. Зад волана бил млад мъж, който в момента той е задържан в Трето РУП.

Следвайте ни в социалните медии