Първи СНИМКИ на жертвата от Костенец! (СНИМККИ)

Сестрата на убитата Милена написа трогателно послание до нея на страницата ѝ във Фейсбук. Тя не може да повярва на това, което се е случило. “Скъпа сестричке, лек път миличка, почивай в мир. Знам, че сега си при татко и ни гледате заедно как страдаме. Миленче, много ни боли миличка, не мога да повярвам, че вече те няма”, пише Славяна Шишкова.

Часове след жестокото убийство десетки приятели вече отправят своите послания до Милена Шишкова. Всички признават, че мисълта за ненавременната ѝ смърт им е дошла абсолютно ненадейно и шокиращо.

По нелепа ирония последната снимка, която Милена публикува във Фейсбук, е от влак, докато пътува. Направена е на 8 май. А отдолу днес сестрата на Милена коментира с болка: “На дълъг път тръгна…”

Полицията издирва мъжа, с когото Милена е живеела на семейни начала – 43-годишния Стоян Георгиев Зайков от Костенец. Двамата са имали син на 14 години.

Именно детето е извикало полиция и Спешна помощ, след като открива майка си цялата в кръв пред дома им.

Детето е разказало как вечерта чуло скандал между майка си и баща си. Когато отишло да ги потърси, не открило нито единия, нито другия.

Милена е държала едновременно погребална агенция и фризьорски салон.

Според нейни колеги една от причините за убийството може да е ревност. Те твърдят, че през последните месеци Милена поддържала връзка с мъж с прякор Распутин, който се занимавал с внос на техника – втора употреба.

Следвайте ни в социалните медии