Първи версии за касапницата в Сливенско

Петър Маринов, който простреля жена си Радост на Петолъчката край Сливен, е направил това със законно притежавана пушка. След това се върнал в селото и стрелял срещу 58-годишния Любен от село Трапоклово. Накрая се прибрал в къщата си и сложил край на живота си, съобщава „Труд“.

Двамата, срещу които е стрелял, са живи. Откарани са по спешност в областната болница в Сливен.

Самоубилият бил шофьор на товарен камион към винпрома в Карнобат. На тази работа бил нает преди 3-4 години. От няколко години живеел и със сегашната си жена, след като първата му съпруга починала и той останал вдовец. Човекът имал син и се радвал на внуче, съобщава „Труд“.

58-годишният Любен, по когото стрелял, не му бил съсед. Но живеел недалеч от дома му. Според слуховете в селото, възможно било между двамата да е имало търкания, тъй като Любен отровил кон, собственост на Петър.

В Трапоклово са потресени от случилото се. Засега никой няма обяснение за стореното от стрелеца. Жители на селото изключват да е имало някаква любовна драма. Никой не вярва, че и историята с отровеното животно може да е причина Петър да насочи оръжие срещу Любен. „Нямам коментар. Мога да кажа само, че в момента оперират двамата пострадали“, лаконично заяви кметът Кирил Киров.

Следвайте ни в социалните медии