Първа СНИМКА на починалият охранител

Близки и приятели на починалия тази нощ в Пловдив гард Иван Гунев напълниха фейсбука му със скръбни постове, пише Unicon.bg.

42-годишният здрав като канара мъж издъхна от инфаркт, при изпълнение на служебните си задължения тази нощ в Капана.

“Приятел на целия град. Приятел с безгранична доброта и професионалист. Не искаме да повярваме в това. Аз лично го познавам само от 18 години. Ах приятелю. Вечна памет! Ще ни липсваш.”, пише негов приятел. Друг е написал: “Почивай в мир Ванка! Направо не е за вярване!”

Образувани са две досъдебни производства след снощния побой в заведения в центъра на Пловдив, съобщиха по-рано от пресцентъра на МВР.

Едното е за настъпила смърт без данни за насилие, а другото е за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Към 3:10 часа в събота през нощта е получен сигнал на телефон 112 за възникнал конфликт в нощен клуб в пловдивския артквартал. Патрул на полицията установил, че двама пияни клиенти се скарали с двама от охранителите в заведението. Единият от гостите ударил един от гардовете с чаша по главата. Скандалът се разразил още повече и на другия от охранителите му прилошало. Бил извикан екип на Бърза помощ. В линейката пациентът починал.

Извършен е преглед от съдебен лекар, който установил, че смъртта е настъпила в резултат на инфаркт.

Следвайте ни в социалните медии