Проговори бащата на 17-годишната ученичка, която е в неизвестност от два дни!

Янко Иванов – бащата на 17-годишната Михаела от Камено, която е в неизвестност от два дни, заяви пред Нова телевизия, че нямал никакви индикации, че дъщеря му ще избяга, пише Блиц.

„Аз бях много спокоен“, заяви той.

„Преди това те доста дружаха с другата Михаела. Първите ми съмнение бяха, че може би двете са заедно“, каза Иванов.

Става дума за Михаела Миткова Михалева, която на няколко пъти бяга от дома си, а за последно е в неизвестност от 21 декември. Обявена е за международно издирване.

Двете момичета с едно и също име били близки приятелки.

По думите на съпругата на Иванов, която последно е видяла 17-годишната Михаела, всичко е изглеждало нормално. Ученичката се канела да отиде на гости на приятелка и затова си била приготвила куфар.

„Аз дори до вечерта не се съмнявах, че е избягала. Чак вечерта разбрах“, коментира бащата.

По думите му, той се разбирал добре с дъщеря си, но наскоро имал малък конфликт заради „едно приятелче“ от малцинство.

Пенка Иванова, майката на обявената за международно издирване Михаела Михалева, разкри, че за последно се е виждала с приятелката на дъщеря си на 24 декември.

Девойката я прегърнала и ѝ казала, че искала да говорят за нещо. Очевидно имала желание да сподели нещо. Майката, обаче, ѝ казала, че точно в този момент не можела, защото е на работа, и я помолила да се видят на следващия ден.

Относно дъщеря си, която е в неизвестност от 10 дни и се издирва и в чужбина, Пенка каза: „Последно я чух на 21-ви, за пет секунди. Имам някакви съмнения, но нямам идея къде е“.

Янко Иванов се обърна към дъщеря си, в случай че в момента го гледа по телевизията: „Искам да знае, че я обичам и я чакам да се върне. Всичко ще ѝ простя, само да е жива и здрава“.

Следвайте ни в социалните медии