Приеха Стефан Данаилов по спешност в болница!

Бившият министър на културата и народен артист Стефан Данаилов бе приет току-що в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед”, пише Флагман.бг.

Оказа се, че линейката пристига от хотел в Приморско, където и без друго разклатеното здраве на майор Деянов се е влошило до степен, в която е трябвало да бъде транспортиран и хоспитализиран в Бургас.

Линейката бе ескортирана от черен джип, от който излязоха двама мъже – софиянци, вероятно негови близки приятели. Репортер на изданието направил опит да разбере какво се е случило и приближил 76-годишния пациент, който по принцип е добронамерен независимо от състоянието и не отказва разговор с журналисти.

Този път обаче видът му бил отчайващ. Данаилов опитвал да артикулира изречение, но не му се удавало. По информация на изданието носилката бе насочена към Отделението по травматология и ортопедия. Налагало се да се правят снимки във връзка със счупване на неясна за нас част от тялото.

От известно време бившият министър и бивш народен представител е в тежка депресия, предизвикана след смъртта на съпругата му Мери.

Данаилов нямал към този момент проблем със злокачественото заболяване, с което той се бори от години. Бил в ремисия, но сега изглежда състоянието му е критично, информира “Флагман”.

Следвайте ни в социалните медии