Преслава се включи в музикалната програма на сватбата на Цеци и Майкъл (ВИДЕО)

Изпълнителката поздраи всички гости с песента “Лъжа е”.

Една от най-популярните фолк изпълнителки у нас – Преслава стана част от едно от най-бляскавите събития на годината, а именно сватбата на Цеци Красимирова и Майкъл Струмейтис. Освен като гост, тя се включи и в музикалната програма, която бе изцяло българска и изключително богата. Звездата на Пайнер все още не е качила снимки, но се включи със сторита в Инстаграм, а днес сподели и видео в личния си профил, на което пее песента “Лъжа е”.

Видео:

Дансинга е пълен, а на него са и младоженците, които показват силната любов, която гори помежду им. Част от програмата бяха още ансамбъл “Българе”, Тримата тенори и Звезди от “Ахат”. Съобразено с дрескода на сватбата – бални рокли, Преслава се появи облечена в изящна дълга рокля в черен цвят, дело на дизайнерката София Борисова.

Днес тя все още е в слънчева Испания, където се радва на приятната атмосфера и релаксира в луксозен хотел.

Припомняме, че тузарското събитие се състоя на 12 май в ренесансовия дворец от 19 век Finca Mas Solers в плажно градче край Барселона под мотото “Цеци и Майк! Когато любовта е завинаги”.

Кумове на бохемското семейство станаха собственичката на салони Магама – Вили Боршукова и братът на младоженеца – комедийният актьор Джон Струмейтис.

Следвайте ни в социалните медии